Quan la mort sobtada esdevé una delícia

Viatge Brussel·les Bar Mort SubitePoca gent sap que, a la capital belga, una marca de cervesa rep aquest nom. A la Mort Subite també s’anomena el bar de Brussel•les on se serveix, molt cèntric, just darrera de les famoses Galeries Saint Hubert i molt a prop de la Grand Place.

Sembla ser que el nom li ve d’un antic joc de cartes, en el qual, després d’una ronda, era obligatori beure el got de cop. La cervesa A la Mort Subite té molt bon sabor i es comercialitza de diferents maneres i en diverses graduacions. El bar és tota una institució a la ciutat i a més de cerveses també serveixen menjars en petit format.

I ja que estem a Brussel·les, no hem d’oblidar que la capital belga és el paradís de les moules avec frites. Musclos cuinats de mil maneres i que se solen acompanyar de patates fregides. Es poden prendre al carrer, en un quiosc, però ja que ens trobem al centre de la ciutat, la rue des Bouchers, perpendicular a les Galeries Saint Hubert, és on es concentren la majoria de restaurants que, entre altres delícies, serveixen aquesta especialitat.

Si ets un aficionat a la bona cervesa, no deixis de llegir l’article sobre cerveseries, pubs i tavernes emblemàtics en diferents ciutats d’Europa publicat en l’últim número de la revista RACC.

En aquest article t’expliquem com són aquests locals de referència a Londres, Dublín, Brussel · les, Munic, Praga … Quines ganes de viatjar a provar les seves cerveses, oi? I més ara, que ja queda menys per Setmana Santa. Vols viatjar? No et perdis totes les ofertes de viatges al millor preu al Servei d’agència de viatges del RACC.

Per: Jordi Bastart