Sabies que el teu mòbil o tauleta Android poden anar més ràpid?

Android ràpidInevitablement, amb el temps, qualsevol dispositiu Android s’alenteix. Perquè el teu mòbil o la teva tauleta vagin més ràpid, et presentem 5 trucs que no requereixen la instal·lació de cap aplicació addicional. Continua llegint i gaudeix de més velocitat al teu dispositiu Android; no perdis ni un segon més!

Aquests són els nostres cinc consells perquè el teu mòbil o la teva tauleta vagin més ràpid:

  1. Elimina ginys (widgets) i fons animats: els ginys meteorològics com AccuWeather i els fons de pantalla animats alenteixen massa el sistema. Elimina’ls arrossegant-los fins al símbol d’esborrar i posa-hi un fons de pantalla clàssic.
  2. Elimina del dispositiu les aplicacions que no fas servir: cada aplicació que no utilitzes ocupa espai i se sol executar en segon pla. Desinstal·la aquestes aplicacions; guanyaràs espai i, a més, consumiràs menys recursos. Per desinstal·lar una aplicació, vés a Configuració > Aplicacions i, quan hi accedeixis, entra a l’aplicació i clica a l’opció “Desinstal·lar”.
  3. Inhabilita aplicacions del sistema: hi ha determinades aplicacions incloses al sistema Android que no es poden desinstal·lar, però que sí que pots inhabilitar perquè no consumeixin recursos. Per inhabilitar una aplicació, vés a Configuració > Aplicacions i clica a l’opció “Inhabilitar” (si posteriorment la necessites, sempre pots tornar-la a activar).
  4. Actualitza el teu Android a l’última versió: les actualitzacions del sistema inclouen millores que fan que Android vagi més ràpid. Per buscar aquestes actualitzacions, vés a Configuració > Informació del dispositiu > Buscar actualitzacions (si no hi ha actualitzacions, pots consultar amb el fabricant del dispositiu).
  5. No utilitzis falsos optimizadors: la majoria de les vegades aquestes aplicacions no optimitzen el sistema, sinó que l’alenteixen encara més consumint més recursos.

Hi ha llocs web on recomanen activar les “Opcions de desenvolupament”, però cal tenir en compte que aquestes opcions són per a desenvolupadors de sistema i usuaris avançats. Si apliquem aquestes recomanacions podem danyar el sistema i fer que vagi encara més lent.

I recorda…

Des d’Assistència Informàtica Premium 24 h del RACC estem a la teva disposició per ensenyar-te a augmentar la velocitat del teu mòbil o la teva tauleta Android. Truca’ns al telèfon gratuït 900 35 14 34.

No hay respuestas