Llocs que hauries de visitar almenys un cop a la vida

Hi ha racons al món que esperen pacientment que els descobrim. Si tens esperit aventurer i ets dels que penses que els viatges ens fan créixer com a persones, no pots perdre l’oportunitat de contemplar algunes meravelles que ens ofereix el nostre planeta. Són destinacions que hauries de visitar almenys un cop a la teva vida.

El Púlpit (Noruega): El ‘Preikestolen’ en noruec, o ‘Púlpit’ en català, és un dels miradors més famosos i visitats d’aquest país escandinau. Per a arribar-hi hi ha una pujada de quatre quilòmetres, però l’esforç val la pena. Als peus i fins on arriba la vista podem admirar la bellesa dels fiords noruecs. D’altres punts d’interès que tampoc no poden faltar en aquesta ruta és la cascada Vøringsfossen i la roca de la Llengua del Trol (Trolltunga).

hauries de visitar Púlpit

Foto: sigkyrre

Gerasa o Jaras (Jordània): Malgrat que la ciutat de Petra li resta protagonisme, certament Gerasa està considerada una de les ciutats romanes més ben conservades del món. Un enclavament comercial estratègic la va convertir en una ciutat rica en l’època romana i avui encara podem veure un arc de triomf majestuós, grans avingudes amb fonts, diversos temples, un teatre magnífic i un gran fòrum, que recorda el de Sant Pere del Vaticà.

Machu-Picchu (Perú): La ciutat secreta dels inques, el seu refugi inaccessible enmig de la selva… Qui arriba al cim per a perdre’s per aquesta joia inca pot entendre per què no va ser descoberta fins a principis del segle XX, i alhora es meravellarà tant per la bellesa de l’indret com per la perícia inexplicable dels arquitectes inques per a construir-la.

hauries de visitar Machu-Picchu

Foto: dmerino13

Serengueti (Kenya): El paradís a la terra, aquesta és la sensació que tens quan recorres el Parc Nacional del Serengueti  i veus passejar les girafes per la sabana, et trobes una família d’elefants menjant o una bandada de lleones tenint cura de les seves cries… a només tres metres de tu! Sens dubte és el millor espectacle natural i animal del món que podràs gaudir.

Guilin (Xina): Les terres de l’interior de la Xina protegeixen tresors paisatgístics únics, entre ells, els turons capritxosos de Guilin, coberts d’una vegetació espessa i que es reprodueixen al llarg del recorregut del riu Li. La calma que es respira en aquest entorn rural sembrat d’arrossars no té res a veure amb la vida frenètica que caracteritza les grans urbs xineses.

Guilin Xina

Foto: Josep Gtez Torné

Aquests són alguns dels indrets més bells que pots conèixer amb l’ajuda del Servei d’Agència de Viatges del RACC, que disposa d’un servei d’operacions especials idoni per planejar grans viatges a bon preu. El seu equip d’especialistes podrà suggerir-te altres llocs de somni perquè la teva aventura sigui tota una experiència vital.

Sense respostes