Formes d’estalviar i guanyar diners a les vacances

S’acosta el bon temps i, amb ell, les escapades i l’època de vacances. Marxar de vacances no ha de ser sinònim de malgastar diners. A continuació, t’indiquem diverses formes d’estalviar o, fins i tot, guanyar diners a les vacances. I com que fins i tot ens agrada més guanyar diners, que estalviar-los, començarem donant-te uns consells per obtenir un extra durant els teus viatges.

guanyar diners a les vacances

Com guanyar diners a les vacances

 • Si t’agrada compartir les teves experiències durant els viatges, et recomanem escriure sobre les teves vacances i guanyar un extra. Existeixen diverses pàgines web, com Hostelz.com, que paga als viatgers per escriure articles de les seves experiències de vacances.
 • Una altra forma de guanyar uns diners extres és vendre les teves fotografies. Aquesta és una bona fórmula per als apassionats de la fotografia, principalment. Existeixen diversos bancs d’imatges, com Fotolia o Shutterstock, on pots vendre les teves millors fotos i rebre diners cada vegada que un usuari en compri una.
 • També, gràcies a la geolocalització, podem obtenir descomptes en algunes cafeteries i alguns locals quan hi fem check-in. L’App WeReward, per exemple, t’ofereix punts quan fas check-in a Foursquare. Guanyaràs un punt per cada check-in realitzat i et pagaran un centau per cada punt a través de PayPal.
 • Et sobra espai a la maleta? Si és així, pots rendibilitzar aquest espai amb la missatgeria col·lectiva. Hi ha diverses plataformes, com Toma&Go o GOI Travel, que tenen l’objectiu de connectar persones que necessiten enviar alguna cosa amb persones disposades a realitzar els lliuraments. Aquest tipus de serveis suposen un estalvi en comparació amb els mètodes de missatgeria tradicionals.
 • Llogar el teu cotxe pot ser una fórmula interessant de guanyar diners durant les vacances. Existeixen diverses pàgines web i apps que et proporcionen aquesta utilitat. En destaquem  Social Car perquè és fàcil d’usar. A través de Social Car obtindràs els teus beneficis de forma setmanal i, a més, t’ofereixen la possibilitat de guardar-te el vehicle i gestionar ells mateixos el lloguer.
 • El teu habitatge es queda buit. Per què no el poses de lloguer durant la teva absència? Hi ha diverses fórmules al mercat per arrendar un habitatge per dies o temporades. El portal que seleccionis cobrarà una comissió o quota per publicar el teu anunci i permetre’t gestionar la reserva.

Consells per estalviar en els teus viatges

 • Planificar el viatge amb antelació et permetrà obtenir un estalvi interessant. Si la destinació i els teus horaris són flexibles, pots trobar grans ofertes d’última hora.
 • T’has plantejat alguna vegada per què quan consultes per segona vegada la mateixa oferta de vacances per internet ha pujat de preu? Quan visites pàgines web, vas deixant petjada del que has consultat. Aquesta informació és detectada i el preu pot pujar cada vegada que tornes a entrar a la pàgina en qüestió. Com evitar-ho? Elimina les teves cookies de navegació o navega a través d’una finestra d’incògnit. És una fórmula per no deixar petja de la teva navegació.
 • Una cosa que no tothom fa és reservar els complements del viatge per avançat: tours, visites a museus, activitats, etc. Busca descomptes i ofertes per internet. Segur que hi trobaràs alguna cosa!
 • Desplaça’t amb transport públic quan siguis a la destinació turística. Informa’t de quins són els autobusos o trens que et portaran als llocs que desitges visitar i compra abonaments de diversos viatges, si és possible.
 • Vols gaudir d’allotjament a baix cost? El pots trobar a través de l’intercanvi d’habitatges. Una de les plataformes que donen aquest servei és Knok. A més, Knok t’ofereix una completa guia amb recomanacions per a famílies: activitats, parcs, restaurants, botigues, etc.
 • Compartir vehicle també és una bona forma d’estalviar. Existeixen diverses plataformes que ens permeten anunciar el nostre trajecte per compartir-ho amb altres usuaris. TransferWithMe aplica aquesta pràctica en desplaçaments cap a aeroports.
 • Finalment, mentre viatges, també pots estalviar diners a les vacances amb les factures de subministraments. Per a això, recorda tancar les claus de pas a casa teva, desconnectar els aparells elèctrics innecessaris i apagar l’escalfador de l’aigua.

Gaudeix del viatge!

Comentaris
 1. El viatjer del carrer

  Excel·lent article però no s’aprofundeix en altres aspectes que ens poden ajudar a rebaixar preus amb l’hotel, el vol o fins i tot el cotxe de lloguer, el canvi de moneda.
  Tampoc s’aprofundeix en un altre aspecte que pot jugar al nostre favor, com és la globalitat d’internet i el poder cercar des de casa nostra preus en altres països.
  Buscant aquests avantatges estem desenvolupant una web com All Departure Gates (http://www.alldeparturegates.com/es/) on es poden buscar preus en fins a 51 països diferents usant el motor de SkyScanner, en quatre monedes diferents.
  En vols de llarga distància et pots estalviar uns centenars d’euros simplement utilitzant el proveïdor local amb millor preu i jugant amb la diferència de preu al nostre favor quan paguem amb targetes com Revolut o Monzo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *