Consells per reservar un viatge aquest any, què cal tenir en compte?

És inevitable començar a pensar en escapades i vacances, però les restriccions i la incertesa en què vivim no ajuden a l’hora de fer plans viatgers. Per això des de l’Agència de Viatges RACC volem compartir alguns consells per reservar un viatge a mitjà o llarg termini.

Per planificar vacances per a aquest any pots optar per esperar a l’últim moment o planificar amb temps i anar sobre segur, tenint en compte les nostres recomanacions.

Consell preparar viatge

Per què és millor reservar el viatge amb antelació?

Tot i la situació en què ens trobem, reservar amb temps té els seus avantatges:

  • Més disponibilitat: en transport, hotels i, fins i tot, activitats, les capacitats seran limitades. Com més aviat reservis millor, així podràs garantir-te la disponibilitat.
  • Tarifes competitives: el sector turístic està intentant animar la seva temporada alta oferint preus molt competitius.
  • Més temps per preparar-te el viatge: podràs organitzar el viatge amb temps, assegurar-te tramitar tota la documentació necessària, preparar la ruta, etc.

De tota manera, també tenim alguns consells per donar-te si finalment decideixes organitzar el viatge a última hora sense sorpreses!

Consells per reservar un viatge a mitjà o llarg termini

Escull un destí que t’inspiri confiança

La tendència a l’hora de viatjar segueix sent de mitjana o curta distància, ja que, ara per ara, preveure com serà viatjar d’aquí a uns mesos és molt difícil. Lamentablement, els viatges de llarga distància semblen, avui dia, molt llunyans.

El turisme domèstic és, sobretot, l’aposta més segura i la que inspirarà més confiança per viatjar aquest 2021.

Abans d’escollir un destí i reservar un viatge a mitjà o llarg termini, tingues en compte el següent:

  • Informa’t en organismes oficials de la situació actual a la destinació, restriccions governamentals i requisits d’entrada (quarantena a l’arribada, l’obligació de mostrar una PCR negativa o fins i tot tenir el carnet de vacunació del qual tant es parla darrerament) i, sobretot, actualitza la informació a mesura que s’acosta la data, ja que pot canviar sense avisar.
  • Escull viatges en què, a priori, puguis mantenir distanciament social: rutes amb cotxe pel teu compte, destinacions poc massificades i que et permetin gaudir d’activitats a l’aire lliure…
  • Si aquest any et planteges fer un viatge amb cotxe, t’aconsellem que llegeixis les recomanacions pràctiques per organitzar un roadtrip.

consells reservar viatge

Reserva amb tarifes flexibles que et permetin fer canvis

Així que hagis escollit el destí, és hora de reservar vols, hotels, cotxe de lloguer…

Tingues en compte que les tarifes més econòmiques també solen ser les més restrictives, és a dir, les que permeten menys canvis i que són menys flexibles. En la situació en què ens trobem t’aconsellem que no estalviïs en segons quines despeses i contractis el viatge amb la màxima tranquil·litat.

Consulta, abans de contractar el viatge, les condicions de la tarifa i assegura’t que permet flexibilitat en el cas que necessitis fer canvi de dates i, fins i tot, de destinació.

Mira la lletra petita: la importància de la cancel·lació gratuïta

Un altre dels consells per reservar un viatge aquest any és llegir bé la lletra petita i les condicions de contractació.

Et recomanem contractar vols, hotels, cotxes de lloguer, etc. que et permetin cancel·lar sense despeses fins a una data pròxima a la sortida.

consells reservar viatge

Contracta una assegurança de viatge amb cobertures covid-19

A més de reservar un viatge que t’inspiri confiança i amb les millors condicions possibles, és molt important avui en dia contractar una assegurança de viatge amb cobertures covid-19, que et protegeixi tant si el teu viatge es veu afectat abans de la sortida com si necessites servei mèdic o qualsevol altra prestació relacionada amb la pandèmia quan ja et trobes a la teva destinació.

Informa’t sobre les assegurances de viatge i cancel·lació RACC aquí.

Escolta els consells d’un expert per reservar un viatge

Qui pot assessorar-te millor per reservar un viatge a mitjà o llarg termini és un expert agent de viatges, que et podrà recomanar les millors destinacions, buscar les millors condicions i donar-te els millors consells per reservar el teu viatge per a aquest any.

Posa’t en contacte amb la teva Agència de Viatges RACC i deixa les pròximes vacances a les nostres mans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *