Coneix Josef Ajram! Conferència sobre motivació i positivisme a la seu del RACC

Josef AjramJosef Ajram, ultrafondista i day trader de borsa, presentarà els dos llibres que ha publicat en una conferència exclusiva per a socis RACC.

El dia abans de Sant Jordi i a menys d’una setmana de l’inici de la Titan Desert 2014, prova en la qual participarà com a membre de l’equip RACC, Josef Ajram passarà per la seu del Club per xerrar amb els socis i signar exemplars dels seus dos llibres: Bolsa Para Dummies i No sé dónde está el límite pero sí sé dónde no está.

La trobada tindrà una durada d’una hora i se celebrarà el 22 d’abril a les 19:00 hores a la sala d’actes de la seu central del RACC (avinguda Albert Bastardas, 33). Si ets soci i vols venir a conèixer en Josef, pots conseguir la teva invitació doble (soci+acompanyant) enviant un correu electrònic a participa@racc.es, indicant a l’assumpte “Ajram” i posant al cos del correu el teu nom, cognoms i número de carnet de soci.

Descobreix més sobre Josef Ajram a la seva entrevista a RACC Magazine!

És imprescindible confirmar l’assistència prèviament. A causa de l’aforament limitat, les reserves es faran per estricte ordre d’inscripció.