Decora casa teva amb els records de les vacances: idees perquè t’inspiris

Què et sembla fer servir els records que amb il·lusió portes de les vacances per decorar casa teva? Si ho planeges ja per avançat, cada vegada que agafis o compris alguna cosa podràs anar pensant on i com ho posaràs. I així, quan s’acabin les vacances, n’allargaràs el record redecorant casa teva amb aquests petits moments.

Per si et falten idees, aquí te’n deixem algunes:

  • Penja les fotos o làmines, amb marc o sense: una sola en gran, unes quantes més petites o fes un muntatge amb més d’una. Amb marc com un quadre, a les parets, en un suro, sota el vidre de la taula o penjades al sostre. Les opcions són infinites i si necessites ajuda amb el trepant, sempre pots recórrer a un servei de manetes.

recuerdos-del-verano-hompersonalshopper-2-1024x444Fotos: www.homepersonalshopper.com

  •  Plasma les teves fotos a imants, posagots, fundes de coixí o tasses: hi ha moltes opcions per imprimir aquestes fotos que tant t’agraden en objectes útils i decoratius.

mld104127_0809_coaster_hdFoto: www.marthastewart.com

  • Decora miralls, prestatges, tovalloners o el que et passi pel cap amb pedres, petxines i altres records:

recuerdos_verano_servilleterosFoto: www.decoratrix.com

  • Crea àlbums o desplegables de fotos. En un prestatge o una paret, també donaran un toc diferent.

ml809_0998_scrapbook_v15_xlFoto: www.marthastewart.com

  • Emmarca els mapes: queden molt bé i et recordaran els llocs per on has passat.

aprovecha-souvenires-decorar-l-vezf7sFoto: www.marthastewart.com

  • Fes un muntatge amb entrades, bitllets o fulletons de museus: pots crear un quadre, pla o amb profunditat, o un racó amb tots aquests records.

decorar-con-recuerdos-y-souvenirs-de-vacaciones-de-verano-3Foto: www.marthastewart.com

  • Distribueix figuretes i objectes decoratius per les prestatgeries o taules o utilitza’ls per decorar mobles o miralls, o dedica un únic espai per anar guardant aquests records (un prestatge, una habitació o un racó especial de casa teva).

recuerdos-del-verano-hompersonalshopperFotos: www.homepersonalshopper.com

  • Posa petxines, estrelles de mar o sorra en pots o gerros. Sols o combinats amb pedres o popurri del color que prefereixis.

decorar-con-recuerdos-y-souvenirs-de-vacaciones-de-verano-1-350x241Fotos: www.arqhys.com

  • Decora amb elements marins el bany o la cuina: col·locats en un prestatge o a la lleixa del bany o de la banyera, creen un bonic efecte.

recuerdos_verano_estrellasFoto: www.decoratrix.com

D’opcions n’hi ha moltes. Només cal imaginació i el teu toc personal per convertir tots aquests records en part de la teva llar. I si de cara a la tardor vols fer a casa algun canvi més radical, recorda que també pots comptar amb els serveis de NEXDOM.

No hay respuestas