Aïllament de finestres: deixa el fred fora de casa

A l’hivern, res millor que tenir la casa ben caldejada. No obstant això, no n’hi ha prou amb tenir estufes o calefacció. Sense un bon aïllament de finestres, a més de colar-se el fred de fora, també pot perdres entre el 15 i el 30% de la calor de dins. Si vols deixar el fred fora de casa, assegura’t de tenir ben aïllades les finestres.

Comprovar el bon aïllament en les teves finestres és fàcil: en dies de vent, només cal posar una espelma al costat de les finestres. Si la flama tremola, està entrant aire. En aquest cas, hi ha diverses solucions per a aïllar les finestres:

  • Rivets: hi ha de diferents materials i mides per a tot tipus de finestres. És una solució econòmica i fàcil d’instal·lar ja que molts són adhesius i només cal enganxar-lo al marc.
  • Silicona o escuma de poliuretà per a omplir buits entre el marc i el mur. També és una solució fàcil de posar ja que acostuma a portar una cànula per aplicar-la. Això sí, cal tenir en compte que l’escuma augmenta de mida passada una estona i sol ser suficient omplint la meitat del buit.
  • Comprovar els aïllaments de les caixes de les persianes, i si cal, millorar-lo amb opcions com suro expandit o poliestirè.

aïllament de finestres

Més recomanacions per a l’aïllament de finestres:

  • El doble vidre contribueix molt a aïllar l’habitatge de l’exterior. El tipus de vidre i de marc també poden contribuir a millorar l’aïllament de finestres. Si creus que aquest és un punt feble de la teva llar, a Nexdom podem ajudar-te.
  • Les persianes són bones aliades. Baixar-les quan comença a fosquejar ajuda a l’aïllament de finestres i a mantenir el confort dins de casa.
  • Les cortines també són una barrera més davant el fred de fora i conservar la calor dins de casa. I en llars molt fredes, les dobles cortines acostumen a donar un bon resultat a nivell tèrmic.

Si necessites ajuda en les teves reformes, recorda que els experts en serveis de la llar de Nexdom que segur que et podran donar un cop de mà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *