Els pilots RACC debuten a Qatar

Marc Márquez i Pol Espargaró

Foto: Miquel Rovira

Si el cap de setmana passat va ser el torn de la F1, aquest cap de setmana comença el Mundial de MotoGP a Qatar. Set pilots RACC repartits a les tres categories intentaran donar-nos tantes alegries com el 2013 o més, amb nou victòries, poles i rècords de volta ràpida.

La relació amb els pilots RACC va més enllà de l’àmbit esportiu: com a mostra, ja us vam explicar com dos campions com Marc Márquez i Àlex Rins han passat per l’Autoescola RACC. A Rins li falta poc per a treure’s el carnet, però ja gairebé el té.

Us donem la llista de pilots RACC perquè pugueu seguir-ne les gestes a la pista:

  • MotoGP: Marc Márquez, Pol Espargaró, Aleix Espargaró.
  • Moto2: Esteve Rabat i Àxel Pons.
  • Moto3: Àlex Rins i Àlex Márquez.

Al RACC estem molt satisfets dels èxits dels pilots RACC als Mundials. Els seus èxits són una prova de l’encert de l’aposta del RACC per la promoció de joves talents. Si vols veure les fotos d’aquests pilots RACC quan eren petits, no et perdis aquest reportatge de RACC Magazine.

Característiques del circuit de Qatar

Qatar té la dificultat d’un asfalt fred, els pneumàtics no poden pujar fàcilment de temperatura per les baixes temperatures d ela nit al desert. La longitud del traçat és de 5.380 metres, i les curses es disputaran en horari de tarda/nit. Les curses són en Moto3 a 18 voltes, Moto2 a 20 voltes i MotoGP a 22. Consulta més horaris i novetats a MotoGP.com.

Però no cal que vagis al desert com Lawrence d’Aràbia per a gaudir de l’espectacle de les motos. El tens més a prop el mes de juny, el diumenge 15. Simplement aprofita el carnet RACC o RAKK4u per a escollir ara les millors localitats del Gran Premi de Catalunya Monster Energy del Circuit de Barcelona Catalunya amb el descompte de prevenda.