Noves maneres de viatjar amb la “nova normalitat”

Conviure amb una pandèmia ha suposat molts canvis en les nostres vides, tant en el nostre dia a dia com en la manera de viatjar. Per això, com que encara no podem viatjar lliurement, moltes empreses turístiques i companyies aèries han ideat noves formes de viatjar mentre esperem que arribin temps millors.

Fer un tour des de casa o volar sense anar enlloc no semblen, per ara, idees massa boges per aquells que segueixen tenint el cuquet viatger. Algunes d’aquestes propostes han arribat per quedar-se, mentre que altres, possiblement, acabaran sent modes passatgeres. Quines t’animaries a provar?

Vols que no van enlloc

Has sentit parlar dels vols que no van enlloc? Es tracta de vols en els quals l’avió s’enlaira i aterra al mateix aeroport. Per al passatger, l’aventura és el simple fet de volar i reviure aquesta sensació de començar un gran viatge, sense que tingui gens d’importància el fet que no hi hagi destinació.

A Taiwan, el Japó, Brunei i Austràlia ja s’han comercialitzat diversos vols d’aquesta mena. Sense anar més lluny, la companyia australiana Qantas va vendre en un temps rècord tots els bitllets per a un vol el 10 d’octubre que va sobrevolar els llocs més emblemàtics d’Austràlia, que inclouen Sydney (ciutat d’origen i tornada), la muntanya Uluru i la Gran Barrera de Corall, entre altres. La mateixa companyia també ha posat en marxa vols per veure l’Antàrtida a vista d’ocell.

No obstant això, aquesta nova manera de viatjar no està exempta de polèmica per la càrrega mediambiental que representa. Aquest ha estat un dels motius pels quals Singapore Airlines ha optat per reconvertir-se per ser més ecofriendly. La companyia aèria oferirà els pròxims mesos un programa d’activitats a l’aeroport internacional de Changi, considerat el millor aeroport del món, que inclouen tours entre bastidors i un restaurant pop-up en un dels seus avions A380.

Per ara a Europa cap companyia ha confirmat que estigui interessada en aquesta nova forma de viatjar. Si en tinguessis l’oportunitat, pujaries a bord d’un vol que no va enlloc? Visitaries un aeroport per dins per saber-ne la història i els secrets?

Noves formes de viatjar sense sortir de casa

Una de les tendències que es va imposar durant el confinament, i segueix sent tendència com una de les noves formes de viatjar amb la “nova normalitat”, és els tours i visites virtuals. Sigui passejant per ciutats o visitant algun museu, viatjar sense sortir de casa s’ha convertit en una manera de descobrir noves destinacions i llocs d’interès, tant de la teva ciutat com de llocs molt més llunyans.

Aquí et deixem algunes de les nostres recomanacions per viatjar des del sofà:

Top 5 tours virtuals per ciutats del món:

Top 5 visites virtuals a museus i llocs d’interès:

I per seguir viatjant, el millor és el web d’AirPano, amb el qual podràs visitar el lloc del món que et vingui de gust conèixer.

Hotels on no només es va a dormir

També els hotels han hagut de reinventar-se, i ara molts ofereixen paquets exclusius en els quals l’experiència no només és dormir. Experiències gastronòmiques o de relaxació i una oferta més variada d’activitats a l’aire lliure s’imposen a l’hora de passar la crisi del coronavirus. Consulta aquí les nostres propostes d’escapades de tardor/hivern 2020.

N’hi ha que van més enllà i, aprofitant que a la nostra nova normalitat també s’ha imposat el teletreball, s’han reconvertit en “hotels híbrids”. Aquests hotels han transformat habitacions i zones comunes en oficines temporals i coworkings. Una tendència que va començar ja fa uns anys com a servei addicional per a la cada vegada més gran comunitat de nòmades digitals, però que amb la imposició del teletreball per a molts també pot ser una solució per treballar fora de casa, però no massa lluny, i tenir la sensació de seguir viatjant.

Recorda que, quan sigui possible viatjar, a l’agència de viatges del RACC hi podrás trobar el teu proper viatge.

 

Deja un comentario

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *