Una vorera que convida a l”operació biquini’ i una carretera de baix cost, nous casos de Via directa

Des del servei Via directa ens arriben aquest mes dos casos destacats, un de resolt a mitges i un altre de pendent per les restriccions pressupostàries. Aquí els tens:

Cas resolt a mitges: Una vorera que convida a l”operació biquini’

Arriben les obres i l’espai per al vianant és cada cop més petit. És un cas que tots hem patit alguna vegada i que té testimoni gràfic al carrer Milà i Fontanals de Barcelona. Si els vianants habituals no s’havien preocupat de l”operació biquini’ , potser ara s’ho replantejaran quan hagin de passar per aquest pas tan estret que veieu a la foto.  

Obres Barcelona

Després de la intervenció del RACC, es va aconseguir que s’habilités l’espai d’aparcament per al pas de vianants. Tot i així, encara hi queda un contenidor que continua obstaculitzant el pas. S’ha tornat a reclamar i encara no s’ha obtingut resposta.

Infraestructures i crisi, un tema recurrent

Des de la Fundació RACC s’ha evidenciat diverses vegades la disminució de la inversió en manteniment de les infraestructures viàries. Aquí trobem un exemple. Un usuari ens va enviar una foto del mal estat del ferm de la carretera N-230, al tram entre el Pont de Suert i Vilaller (Lleida): “Suposa un perill i una incomoditat per a aquells que circulem per la zona “, ens comentava.

N-230

Aquesta reclamació s’ha comunicat al Ministeri de Foment, el qual va respondre que era conscient de la problemàtica, però que les restriccions pressupostàries impossibilitaven especificar quan es faria la reparació.

Et sents identificat amb algun d’aquests casos? Creus que la teva ciutat té molts punts a millorar? Envia’ns les teves reclamacions a l’espai Via directa perquè puguem millorar la seguretat i la mobilitat del nostre entorn.