No et perdis el IV SalóRACC de l’Automòbil!

SalóRACC 2012

Ho hem tornat a fer. Hem reunit les últimes novetats del sector de l’automòbil a l’avinguda Diagonal de Barcelona, ​​entre Numància i Entença (davant de l’Illa) i te les presentem des del dijous 10 al dilluns 14 d’octubre. Vine a veure-les i a provar-les! T’esperem de 10.00 del matí a 20.00 del vespre (dissabte allarguem fins a les 21.00). L’any passat ens van visitar més de 5.000 socis i amics. Volem superar aquesta xifra!

Si et compres un cotxe nou en el SalóRACC, obtindràs avantatges exclusius:

El millor preu, amb condicions especials per a socis RACC .
Matriculació gratuïta (excepte taxes i impostos)
Un curs de conducció segura gratis al Circuit de Barcelona -Catalunya. (Valorat en 150 €) .
ViaT RACC  gratuït amb 15 € en peatges inclosos , perquè no perdis ni un minut.

SalóRACC 2012
Què hi trobaràs, al SalóRACC ?

Novetats. Un aparador únic del sector, amb més de 20 marques d’automòbils, les principals del mercat, presentant les seves últimes novetats en tots els segments .

Proves de vehicles. Totes les marques disposaran de cotxes perquè els provis en companyia d’un assessor tècnic.

Entrada gratuïta. Fàcil accés amb transport públic (bus, metro, Trambaix). Facilitats d’aparcament al parking Continental, edifici Cajamadrid.

Ofertes exclusives. Una àmplia gamma per triar i condicions especials de compra durant el saló.

SalóRACC 2012Revisió del vehicle gratuïta. Porta el teu cotxe al SalóRACC i els nostres mecànics experts li realitzaran una revisió de seguretat gratuïta.

Cursos gratuïts de Conducció Eficient. Aprèn amb els nostres experts RACC senzilles tècniques per optimitzar el consum del teu vehicle .

Espai MotoVerd. Una zona exclusiva dedicada a les motos elèctriques. Et sorprendran les seves prestacions i el reduït seu cost per km .

Zona outlet. Amb descomptes del 20% o més en una selecció d’automòbils nous, seminous i km0 realitzada pel servei Venda de Vehicles del RACC.

Marques presents: Audi, Citroën, Dacia, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, KIA, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Smart, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Vine, t’esperem al SalóRACC! Tota la informació aquí