Tres noves opcions per moure’t amb bici per la ciutat

La bicicleta es consolida com una de les grans protagonistes de la nova mobilitat urbana. El RACC, a través d’HolaBICI, t’ofereix tres opcions per desplaçar-te sobre dues rodes.

RACC HolaBICI Easy | Aconsegueix una bici amb una subscripció mensual

Si et ve de gust moure’t per Barcelona amb bici però no et planteges comprar-te’n una per una qüestió d’espai a casa o per por que te la robin, la iniciativa RACC HolaBICI Easy pot ser una bona opció. Cada cop és més habitual optar per un servei de lloguer o subscripció i, per aquest motiu, RACC HolaBICI Easy t’ofereix una bicicleta en exclusiva per una subscripció mensual a partir de 19,50€. Si tens una avaria mentre pedales, tindràs assistència mecànica in situ i, si no es pot solucionar la incidència, et donaran una bicicleta de substitució al moment. A més, el pla inclou garantia antirobatori. Servei en col·laboració amb l’empresa Kleta.

RACC HolaBICI Safe | Pren mesures per anar segur amb bicicleta

Si formes part del club dels ciclistes urbans i tens bicicleta pròpia, RACC HolaBICI Safe té una proposta que et pot interessar. Segons el tercer Baròmetre RACC HolaBICI del ciclista urbà, el 60% dels ciclistes se senten vulnerables quan circulen amb bicicleta per Barcelona. Per tal d’augmentar la seguretat i la tranquil·litat dels usuaris, tenim l’assistència RACC Bici, una cobertura sanitària, jurídica i de responsabilitat civil ben completa per a ciclistes que inclou també assistència mecànica al lloc de l’avaria. Està disponible per només 3,25€ al mes i pot incloure assegurança de robatori per un total de 7,30€ al mes.

RACC HolaBICI e-Ride | Fes-te amb la primera e-bike del RACC

El 39% dels espanyols estaria disposat a anar a la feina amb bicicleta elèctrica. Amb el RACC pots disposar d’una bici elèctrica nova de la marca Littium, urbana i plegable, amb una autonomia de fins a 70 km, per 1.690€. Tens tres colors per escollir, de disseny exclusiu per a HolaBICI RACC: groc, blanc i negre. inclou l’assistència RACC Bici i l’assegurança de robatori gratuïtes durant un any, per valor de 88€.

CityTrips, l’app aliada per pedala

L’app CityTrips és la companya perfecta per als amants dels trajectes en bici. De manera totalment gratuïta, podràs veure des del mòbil quina és la ruta més ràpida i segura per arribar amb bicicleta a la teva destinació. CityTrips mostra tots els carrils bici i vies ciclables de la ciutat, els ancoratges públics on aparcar la bicicleta de manera segura i els pàrquings privats amb assegurances Park Bike, Vadebike i Bicibox. Si ets usuari del Bicing, també pots utilitzar l’app de CityTrips per moure’t per la ciutat, perquè et mostra la ubicació i l’estat d’ocupació de les seves estacions en temps real. A més, permet la localització dels Punts RACC HolaBICI, estacions gratuïtes d’autoreparació de bicicletes disponibles en diversos punts de Barcelona, Badalona, Esplugues, Sant Cugat, Rubí i Girona.

Baixa-te-la gratis a gocitytrips.cat, Apple Store o Google Play

Font: Revista RACC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *