Sion Fullana, la Mobile Photo i Nova York

Sion Fullana és un mallorquí resident a Nova York. Fins aquí tot podria semblar el principi d’una història convencional , si no fos perquè aquest inquiet i creatiu balear és especialista en Mobile Photo i, amb això , ens mostra la seva residència a la ciutat des d’una òptica completament diferent…

I què és la Mobile Photo ? Doncs molt senzill. Es tracta d’una nova manera de fer fotos, fent servir càmera del mòbil. L’espontaneïtat s’apodera ara de la nova fotografia per obrir pas a una disciplina que promet fer les delícies de més d’un.

Sion Fullana. Nova York
Des del RACC volem convidar-te a conèixer l’obra de Sion i apropar-te al dia a dia de Nova York: la seva quotidianitat, els seus carrers, el seu bullici i les seves gents reflectides des d’una càmera de mòbil. I per això et convidem a que coneguis el nostre especial de Sion Fullana a RACC Magazine, on trobaràs més fotos. No desaprofitis l’oportunitat de conèixer aquest inusual artista!

Vols practicar la Mobile Photo? Consulta el nostre catàleg de mòbils aquí.

I si vols anar més enllà i no et conformes només amb la fotografia , volem donar-te la possibilitat a través del Servei d’Agència de Viatges del RACC de conèixer la ciutat dels gratacels des de ben a prop.

Per Victoria Sánchez