Series capaç d’acabar-te un filet de 2 quilos? Anècdotes de la Ruta 66

The Big Texan Steak Ranch

http://bigtexan.com/

Al 1962, al Big Texan Steak Ranch, un popular restaurant d’Amarillo (Texas) al costat de la Ruta 66, un grup de vaquers va reptar a un membre de la quadrilla, famós pel seu voraç apetit, a menjar-se un descomunal filet que pesava 2 quilos. Les regles eren no aixecar-se de la taula, no rebre ajuda de ningú i acabar-se tot el filet sense vomitar. Expliquen les cròniques que l’interpel·lat va guanyar l’aposta devorant aquell gegantí tros de carn a la brasa en només 10 minuts i ho va completar amb una amanida, patates i pa. Fascinat, el propietari del local va instituir una tradició que dura fins avui dia: qualsevol comensal capaç de acabar-se fins el final i en menys d’una hora l’enorme filet a la brasa de 2 quilos de la casa menja gratis.

Filet de 2 quilosAquesta és una de les anècdotes de la Ruta 66, la mítica carretera nascuda als anys 30 que uneix Chicago amb Los Ángeles durant gairebé 4.000 km, travessant 8 estats. Un itinerari cada vegada més visitat per turistes de tot el món i que viu un auge gràcies a l’empenta de molts ciutadans nord-americans. Has pensat mai en viatjar per aquesta ruta? El periodista Miguel Ángel Soto l’ha recorregut per complet i ens explica què no has de perdre’t. Vols saber-ne més? Aquí tens la revista RACC.