Sabies que Lollipop, la nova versió d’Android, arriba amb grans novetats?

Lollipop, la nova versió d’Android, està a punt d’arribar: concretament, el proper 3 de novembre. Lollipop està dissenyat per permetre que l’usuari realitzi les mateixes tasques des de diferents dispositius (mòbils, tauletes…) d’una manera fàcil i còmoda. Amb Lollipop serà possible reprendre tasques des del punt exacte on les vam deixar en un altre dispositiu. Les cançons, les fotografies, les aplicacions i les cerques recents es podran controlar des de qualsevol dels dispositius Android que fem servir amb el nostre compte de Google.

Una de les principals novetats és una interfície gràfica renovada anomenada “Material Design”, basada en la senzillesa i en la resposta intuïtiva que ofereix el disseny minimalista que caracteritzarà Lollipop. Les transicions entre una finestra i una altra són més fluïdes i, a més, el funcionament de la interfície no només es pot dur a terme a través dels controls tàctils, sinó que també podem utilitzar ordres de veu per a determinades tasques.

Millores en funcionalitats

A més del nou aspecte gràfic, Lollipop tindrà un sistema de notificacions més avançat, ja que es podran mostrar algunes notificacions importants a la pantalla de bloqueig, perquè els usuaris tinguin més control sobre quins avisos reben i en quines situacions. També serà la primera versió compatible amb processadors de 64 bits, la qual cosa millorarà el funcionament dels dispositius més potents.

També incorporarà un bloqueig de seguretat que impedirà que algú pugui formatar el nostre dispositiu, tret que disposi de les dades d’accés del nostre compte de Google. D’aquesta manera, amb Lollipop podrem crear perfils d’usuari per evitar que altres usuaris que comparteixin el nostre dispositiu puguin accedir a la informació que emmagatzemem al nostre compte.

Amb aquesta nova versió d’Android s’espera també ajudar a popularitzar l’ús del sistema operatiu en entorns empresarials, ja que incorporarà un sistema d’encriptació de dades per defecte i permetrà combinar perfils personals i de treball dins d’un mateix dispositiu.
Lollipop serà accessible per al públic a partir del proper 3 de novembre, quan els nous dispositius de Google Nexus 9 i Nexus Player surtin a la venda.

I recorda… Des d’Assistència Informàtica Premium 24 h del RACC estem a la teva disposició per explicar-te tots els detalls del nou Lollipop d’Android. Truca’ns al telèfon gratuït 900 35 14 34.