Sabies que hi ha un nou disc dur extern que hi cap en una butxaca?

Samsung SDSamsung acaba de presentar l’SSD T1, un nou disc SSD extern de fins a 1 TB, que destaca pel seu volum compacte i un alt nivell de seguretat i encriptació. Un dispositiu capaç de transportar una gran quantitat d’arxius en el mínim espai. Per saber-ne més, continua llegint… i només procura no tenir forats a les butxaques!

El nou dispositiu de Samsung mesura uns pocs 71 x 9,2 x 53,2 mm i només pesa 30 grams, fet que permet guardar-lo en una butxaca i portar-lo a tot arreu. Pel que fa al rendiment, segons la companyia, el T1 té una taxa de transferència nominal de 450 MB/s i inclou un port USB 3.0, compatible també amb 2.0, i una connexió extra que ofereix una velocitat d’interfície de 5 Gb/s.

A més de la seva velocitat i grandària, el Samsung SSD T1 destaca per la seva seguretat, ja que es pot protegir mitjançant contrasenya, i inclou també un programari de seguretat que suporta una encriptació de dades AES de 256 bits.

En definitiva, un sistema d’emmagatzematge que segons la companyia reuneix en un mateix dispositiu portabilitat, capacitat i seguretat. Estarà disponible des de finals de gener en versions de 256 GB, 500 GB i 1 TB.

I recorda que des d’Assistència Informàtica Premium 24 h del RACC estem a la teva disposició per donar-te la millor asistència per al teu ordinador i explicar-te més detalls sobre novetats com el disc dur extern de Samsung.