Sabies que Chromecast et permet veure qualsevol contingut online al teu televisor?

Amb Chromecast, el dispositiu d’streaming multimèdia fabricat per Google, pots gaudir fàcilment de continguts online a la tele: pel·lícules, música i altres continguts de YouTube, Google Play Movies, Google Play Music i Chrome. Si estàs desitjant veure la teva sèrie online preferida, però en alta definició, a continuació t’expliquem com fer-ho.

Chromecast és un dispositiu de la grandària del dit polze, que permet reproduir contingut multimèdia online en un televisor d’alta definició. Es connecta al port HDMI de la tele i per fer-lo servir hem de connectar-lo també a la xarxa Wi-Fi. També podem enviar una pestanya del navegador Chrome amb qualsevol contingut (fotos, música, vídeos…) des del portàtil Mac/Windows o Chromebook al televisor de casa, simplement afegint l’extensió de Google Cast al navegador Chrome de l’ordinador.

chromecast

Chromecast és compatible amb els sistemes operatius més coneguts al món, com ara Android 2.3 i superiors, IOS 6 i superiors, Windows 7 i superior, MAC Os 10.7 i superiors i, com a última opció, Chrome Os. I les aplicacions totalment compatibles són: Google Play Music, Google Play Movies, YouTube, Rdio i MLB.TV Premium, a més a més de, com ja hem dit, el navegador Google Chrome.

El dispositiu és bastant ràpid i la navegació, bastant fàcil i intuïtiva, això sí, cal una presa d’energia perquè l’equip pugui funcionar (Google avisa amb lletra petita d’aquest detall). S’hi inclou un cable USB i una font d’alimentació per HDMI, i podem fer servir qualsevol dels dos.

Finalment, cal afegir que no admet Silverlight ni QuickTime ni altres complements de vídeo.

I recorda… Des d’Assistència Informàtica Premium 24 h del RACC estem a la teva disposició per explicar-te com utilitzar Chromecast a la teva tele. Truca’ns al telèfon gratuït 900 35 14 34.

Sense respostes