RACC Magazine de gener té truc! El primer número de l’any arriba amb molta màgia

Racc Magazine. Enero 2014El soci RACC Mag Lari és un dels il•lusionistes més reconeguts del nostre país. Als seus espectacles tot és possible… un univers ple d’imatges i il•lusions amb homenatges a Michel Jackson i una posada en escena que es supera a cada show. Un gran artista que de petit jugava a ser mag i avui triomfa amb superproduccions. No et perdis la seva entrevista a RACC magazine # i comença aquest 2014 amb molta màgia.

“De petit reunia a la meva família després de sopar i els feia funcions… Tallava per la meitat un Geyperman, l’agafava amb els dits com si estigués sencer, el posava dins d’una caixa de sabates i li treia el cap i després els peus. Després, el tornava a ensenyar sencer”. Avui aquest reconegut mag fa trucs espectaculars. Visitem el seu taller d’assaigs i el mag ens va delitar amb un truc sorprenent… no te’l perdis!

El primer número #RACCMagazine de l’any, que pots disfrutar gratis al teu PC, mòbil o tablet des de http://magazine.racc.cat, ve amb moltes propostes.

  • Pels amants dels creuers i els viatges que vulguin estrenar-se amb unes vacances al mar, hem preparat els millors consells per a disfrutar de creuers pel Mediterrani. Sabies que aquest any el vaixell més gran del món sortirà de Barcelona rumb a Itàlia? És l’Oasis of the Seas, i te l’expliquem amb xifres espectaculars.
  • Com a cada número, provem una novetat de motor. Aquest mes un tot terreny esportiu, àgil i de luxe. És el Range Rover Sport, un model ideal per una conducció esportiva i molt orientada a la seguretat. Però no vé sol: els SUV de luxe inunden el mercat. Et descobrim altres Premium del 4×4.
  • Més cotxes i més segurs. Sabies que al 2014 tots els cotxes hauran d’incorporar un sistema de sèrie que truqui sol al 112? Es diu eCall, i marca automàticament el número europeu d’urgències via satèl•lit. No és ciència ficció. I si et sona a xinès, et dibuixem el funcionament d’un projecte que salvarà 2.500 vides a l’any a les carreteres europees. Un projecte on hi ha participat activament el RACC.
  • Més coses. T’expliquem com estalviar amb les teves assegurances. A #RACCMagazine trobaràs 12 consells perquè les teves pòlisses d’auto, moto, salut i vida en una sola companyia et permeti obtenir descomptes i simplifica gestions.
  • I com sempre, els socis ens expliquen com els va ajudar el RACC. Alguna vegada t’has quedat sense llum a casa? Si estàs amb dos fills petits preocupa més… la sòcia Joana Guijosa ens explica aquesta petita incidència en primera persona, i com es va solucionar en 20 minuts després de trucar al servei d’Assistència a la Llar RACC.

El RACC t’ha ajudat alguna vegada? Explica’ns els teus #momentsclau i comparteix la teva experiència. La publicarem als pròxims números de RACC Magazine. Envia’ns un mail a revista@racc.es.