RACC Magazine de febrer… Sense límits! Descobreix per què

RACC Magazine“Qui sàpiga perdre, té molt a guanyar”. Al número de febrer de RACC Magazine entrevistem al soci RACC Josef Ajram, un expert en borsa i amant de les curses esportives de llarga distància. Tant en borsa com a sobre una bici o corrent, aquest ultra soci ens explica que l’afany de superació és constant al seu dia a dia: “no hi ha límits, en tot cas el meu límit és el meu pròxim repte“. Així es titula també el seu últim llibre ‘On és el límit”, ja a la desena edició, on el barcelonès narra la seva experiència vital com a agent de borsa i triatleta.

Ajram ens va visitar al RACC i a la seva entrevista amb @Magda_fs també vam descobrir la seva passió pels cotxes (el seu preferit, un Pagani Zonda), el Mundial de Rallies i els viatges. I com no, els #MomentsClau RACC: “un dia em faran fora del RACC, de tant que els he trucat per assistir-me amb el cotxe”.

El segon número #RACCMagazine de l’any, que pots disfrutar gratis al teu PC, mòbil o tablet des de http://magazine.racc.cat, ve amb més propostes.

  • Ets amant del shopping? Ens escapem a Paris, Londres, Amberes i Berlín a pels millors aparadors. Des de les propostes més luxoses a les tendes més alternatives o de dissenyadors emergents. @eslalaura ens acompanya per les quatre capitals més de moda a Europa i ens descobreix les novetats per a una escapada perfecta, també amb una proposta de restaurants entre shopping i, per suposat, els millors preus del Servei d’Agència de Viatges RACC per a disfrutar d’aquests destins.
  • Pels que no s’escapen de cap de setmana, a la secció d’Avantatges Socis poden consultar els millors descomptes exclusius del mes amb el carnet de soci RACC i la targeta gratuïta RACC Master. En plena temporada de neu, fins a un 10% de descompte en forfaits diaris; 100€ en descomptes només per calcular el pressupost de la teva pòlissa, si no tens l’assegurança del teu cotxe amb el RACC; i a més pots donar d’alta gratis els teus fills com a RACC Junior perquè tinguin la protecció del Club i disfrutin de tots els descomptes en oci.
  • Amant de les dues rodes? Aquest mes provem “una moto gran, però sobretot una gran moto”, ens explica Javier Laosa, responsable d’Autoescola RACC MotoFormació. És la Honda Goldwing F6B, una ‘bagger’ que pesa 400kgs tot i que és molt dòcil de conduir. El periodista Daniel Balcells analitza totes les prestacions d’aquesta moto d’estètica aristòcrata i ànima rebel, una màquina ideal per a distàncies llargues i que en principi només estava destinada al mercat nord-americà. A més et presentem més motos a l’estil bagger, amb motors bicilíndrics i la mateixa filosofia estètica de la Ruta 66.

Honda Golwing F6B

  • Finalment seguim la pista d’#EmprenedorsRACC, socis sense por a arriscar-se ni reinventar-se. En aquest número de RACC Magazine parlem amb quatre d’ells i ens descobreixen els seus projectes: una editorial de llibres infantils només per a iPad, una web que ens recomana vins a partir dels nostres gustos, una marca de foulards de disseny amb teixits naturals i una jove fotògrafa especialitzada en retrats. La periodista @sginesta ens descobreix qui hi ha darrera d’aquests projectes.

I tu, ets emprenedor? Explica’ns el teu projecte a través de revista@racc.es i el publicarem a RACC Magazine i al Blog RACC. T’ajudem a que te coneguin!