Per què necessitem tenir una assegurança d’esquí?

Ens encanta lliscar per la neu, notar l’aire fred i net a la cara, baixar sentint la velocitat… Ens ho passem tan bé que de vegades no som conscients que l’esquí està considerat un esport de risc, en el qual els accidents lamentablement són freqüents: uns 3 esquiadors de cada 1.000 es lesionen cada dia i la majoria d’accidents es produeixen al principi de la jornada per falta d’escalfament o al final pel cansament. Per tot això cal contractar una assegurança d’esquí.

Si estàs enllestint els preparatius per iniciar la temporada, planteja’t contractar una assegurança per practicar el teu esport favorit sota les millors condicions de seguretat possibles.

assegurança d'esquí

Per què és necessària una assegurança d’esquí?

Seguretat per a tu i per a tercers: Una pòlissa d’esquí no només ens cobreix a nosaltres, sinó que pot cobrir tota la família i incloure la responsabilitat civil si hem causat un accident a terceres persones. Convé assenyalar que si no tenim assegurança, un rescat en pista pot costar, amb sort, uns 150 euros, mentre que una assegurança de temporada pot costar poc més de 30 euros.

Cobertura a l’estranger: Si tens pensat viatjar a l’estranger podríem dir que és imprescindible que vagis amb una pòlissa contractada amb àmplies cobertures, atès que un contratemps en pista, encara que sigui lleu, pot esdevenir un autèntic infern, perquè els rescats en pista poden arribar fins al triple del preu que pagaríem a les nostres estacions.

Altres temes que no has d’oblidar: A més d’aquestes opcions, pots contractar una assegurança d’esquí que ofereixi cobertures més completes. Si prefereixes decantar-te per aquesta opció et recordem les cobertures que més se solen sol·licitar:

  • Reemborsament del forfait o classes contractades en cas d’haver patit un accident i no poder-los aprofitar.
  • Cobertura de despeses mèdiques, quirúrgiques, farmacèutiques, d’hospitalització i pròtesis.
La flexibilitat, un avantatge

A més a més, pensa que les assegurances per als esports de neu són molt flexibles, la qual cosa ens ajuda a ajustar-ne la contractació en funció de la freqüència amb què practiquem qualsevol esport de neu per no acabar pagant més del compte.

Ja t’has decidit per alguna de les propostes? Recorda que més val prevenir que lamentar-ho després.

Sense respostes