Mides de l’equipatge de mà: aclarim definitivament la normativa

maleta

Foto: kthread

Els avantatges de l’equipatge de mà són clars: embarcar sense facturar i evitar-nos el suplici de la cinta transportadora a la sortida. Però els desavantatges no es queden curts: mai tenim del tot clarles mides permeses, pes o quantes bosses podem portar. Hi ha alguna fórmula secreta per anar sobre segur?

La mala notícia és que cada companyia té la seva pròpia normativa. La bona, que per a facilitar-te les coses hem revisat les condicions de 5 companyies principals i extret les “mides d’or” vàlides a totes aquestes: 50 x 35 x 20 cms, i un pes màxim de 10 kg.

Si no et conformes amb aquest “comú denominador” o vols apurar al màxim, et resumim la normativa de 5 de les principals companyies:

taula_bosses_maPer a tenir sempre la informació actualizada, abans de viatjar consulta la normativa de cada companyia: Air EuropaEasyjetIberiaRyanairVueling Airlines.

I parlant d’equipatge… què passa si el factures i la companyia el perd? Oblida’t de contractar una assegurança per a cadascun dels teus viatges: si ets soci Travel gaudiràs tranquil de totes les vacances, escapades i desplaçaments!

Sense respostes