Les rutes europees preferides dels motoristes… com tu!

Si t’agrada viatjar en moto, sentint el vent a la cara i aturant-te on tu vols, sense presa, descobreix les rutes de motos per excel·lència que pots trobar a Europa. Puja i dóna gas per a gaudir d’aquesta gran experiència.

 • Ruta Oslo-Cap Nord (Noruega)
  Aquesta ruta d’uns set dies a través de Suècia i Noruega passa per paisatges de fiords, boscos d’avets i infinitat de llacs al llarg d’uns 2.000 km de carreteres secundàries, passant per ciutats com Bergen, Lillehammer o Trondheim, la capital víking, conduint sota el sol de mitjanit i davant la mirada atenta de ramats d’ants i rens, amb un únic objectiu: arribar al mític cap Nord, el punt més proper a l’Àrtic que té Europa.
Bergen, Noruega

Bergen, Noruega. Foto: dulcimer61

 • The Cat & Fiddle (Regne Unit)
  Aquest itinerari que uneix les localitats de Buxton (Derbyshire) i Macclesfiel (Cheshire) transcorre per la regió dels Midlands de l’Est, travessant valls verdes, el Parc Nacional de Peak District i les planes de Cheshire. Els canvis de rasant i els revolts en fan un autèntic desafiament per a qualsevol motorista experimentat; no en va està considerada la carretera més perillosa d’Anglaterra.
ruta moteros Reino Unido

La población de Buxton, en el Reino Unido. Foto: michaeljohnbutton

 • La màgia d’Andalusia (Espanya)
  Aquesta ruta d’uns 8 dies transcorre per les ciutats més belles d’Andalusia al llarg de 1.500 km, passant per ciutats com Marbella, Ronda, Sevilla, Còrdova, Granada i Màlaga, a través de carreteres muntanyoses amb paisatges naturals increïbles i pintorescos poblets encalcinats i amb geranis decorant les façanes i els patis.
Ruta moteros: Ronda, Málaga

El pueblo de Ronda, en la serranía de Málaga. Foto: Valderrama

 • Costa d’Amalfi (Itàlia)
  És, sens dubte, una de les més boniques del món, i la tens a prop; per això no te la pots perdre. La ruta va des de Salerm a Nàpols per la costa de la mar Tirrena, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Amb més de 90 km de revolts i ascensos des dels 0 als 1.525 m d’alçada, passa per localitats bellíssimes com Amalfi, Sorrento i Positano, puja al volcà Vesuvi i acaba al barri espanyol de Nàpols.
Ruta moteros Italia

La localidad de Positano, en Italia. Foto: Will Clayton.

Recorda que pots planificar la teva destinació motorista amb l’ajuda del Servei de Viatges RACC, que poden tramitar totes les reserves que necessita un viatge com el teu.

I si ja tens la pòlissa d’auto amb RACC Assegurances, pots gaudir de fins a un 20% de descompte en l’assegurança de la teva moto. Tens més informació aquí.