Les apps nadalenques més curioses per al mòbil

Amb el Nadal arriben el fred, la il·luminació nadalenca als carrers, les vacances escolars… i les apps per a mòbils, que també celebren aquestes dates.  Estàs cansat de jugar als mateixos jocs, de consultar sempre les mateixes apps al mòbil? Et mostrem les apps nadalenques més curioses, per a iOS i Android:

1. Amic invisible: molt útil en aquestes dates, tant si hi participes a l’empresa com a casa.

  • app per a iOS i Android Amigo InvisibleiOS: Amigo Invisible-iFriend. Crea amics invisibles des del teu iPhone i sorteja el repartiment de regals de manera que es compleixi la regla més important: que els participants només sàpiguen a qui han de lliurar el seu regal.
  • Android: Amigo Invisible. Simplement s’han d’afegir els amics que hi participen i pots configurar les regles indicant qui no pot regalar a qui mitjançant una llista d’exclusió.

2. El Sorteig de Nadal. Un altre any sense que et toqui la grossa, o aquest cop sí que tocarà? Rep la notificació al mòbil amb aquestes apps de loteries.

  • app per a iOS Mis Loterías i per a Android LoteríasiOS: misLoterías. Aplicació oficial de Loteries de l’Estat, amb tota la informació sobre el sorteig que se celebrarà el 22 de desembre. Et tocarà aquest any?
  • Android: Loterías. Amb aquesta aplicació pots consultar resultats de Loteries de l’Estat, l’ONCE i també de Loteria de Catalunya.

3. Àpats en família. Hi ha moltes apps de receptes, però no tantes per a trobar com cuinar els plats més tradicionals de nadal. Amb aquesta app trobaràs la recepta que busques, segur.

app per a iOS i Android Mis Recetas de NavidadMis recetas de Navidad, per a iOS i Android. Més de 2.500 receptes de Nadal, que no són poques: gall d’indi, besuc, gambes, llagostins…

Les pots consultar per tipus de plat (entrants, primers, segons, postres…), per ingredient i també fer servir el cercador.

Podràs guardar les que més t’agradin al mòbil i compartir-les al Facebook o al Twitter. Ah!, i també incorporar-ne els ingredients que et falten a una llista de la compra!

4. Arbre de Nadal. No podíem deixar passar aquesta tradició de tants anys. Si als carrers de la nostra ciutat podem admirar els arbres tan il·luminats amb motius nadalencs, també al mòbil podem tenir el nostre propi arbre i personalitzar-lo al nostre gust.

  • app per a iOS Árbol de Navidad i per a Android Christmas Tree KidsiOS: Árbol de Navidad. 4 estils d’arbre i més de 200 ornaments per a decorar-lo. Animació de neu, llums i efectes de so graciosos. Pots moure l’arbre i modificar-ne la mida fins a deixar-lo perfecte.
  • Android: Christmas Tree Kids. Selecciona els objectes més bonics per decorar l’arbre de Nadal. Quan acabis veuràs una animació de l’arbre i podràs guardar-ne una foto, compartir-lo o fins i tot fer-lo servir com a targeta de felicitació.

5. Nadales. Tampoc no podem oblidar les cançons típiques d’aquesta època.

  • app per a iOS Nadales i per a Android Villancicos NavidadiOS: Nadales. Nadales en català. Inclouen la lletra perquè les puguis cantar amb la família.
  • Android: Villancicos Navidad. Selecció de les millors nadales en castellà disponibles a Youtube: Los peces en el Río, Campana sobre campana, Noche de paz… No en falta cap! Una manera divertida de cantar i compartir les nadales amb tota la família.

app per a iOS i Android RACC InfotransitRegals, sorteig de Nadal, menjar molt i bé, decorar l’arbre, cantar nadales… Què més falta? Ah, sí! Per moltes persones el Nadal és moment de viatjar per a poder passar aquestes festes amb la família. Si et desplaces per carretera, no oblidis descarregar-te l’aplicació del RACC Infotrànsit, que entre altres serveis t’ofereix la millor informació del trànsit a Espanya i Europa. La tens per a iOS i Android. I si et planteges canviar-te el mòbil, consulta les opcions que t’ofereix el servei de telefonia mòbil del RACC.