Buscant resposta a les inquietuds estiuenques. Els posts més llegits del mes de juliol

El més llegits el mes de juliolEl bloc del RACC no tanca per vacances: continuarà al mes d’agost oferint informació d’utilitat i amena tant per als qui us n’aneu de viatge com per als qui heu decidit quedar-vos a casa aquest estiu. La nostra principal font d’inspiració són els posts més llegits mes a mes, que aquest mes de juliol han donat resposta a algunes necessitats molt relacionades amb les vacances. Aquí hi ha la llista!

  1. Sabies que el teu mòbil o tauleta Android pot anar més ràpid? Ets dels qui s’emporta la tauleta a tot arreu? Aquí et donem alguns trucs per treure-li partit al màxim.
  2. 10 apps imprescindibles per viatjar. Amb la tauleta (o el mòbil) sota el braç, fem un repàs a les apps que poden ser les millors companyes de viatge.
  3. Lladres a casa! Què faig? Els Mossos d’Esquadra ens donen alguns consells per sortir el més airós possible d’una situació tan complicada com aquesta.
  4. Que no t’enganyin amb fotos maques! Tria l’hotel més et convé. Molts ens hem trobat en aquesta situació: l’hotel on arribem no sembla pas el de les fotos promocionals! Aquí tens alguns detalls en els quals reparar per evitar la catàstrofe.
  5. Les morts a la carretera no s’haurien de lamentar, cal evitar-les. Sabies que millores senzilles i de cost raonable a les carreteres catalanes podrien evitar fins a 1.400 morts i ferits greus en els propers 20 anys? Ho expliquem en aquest post, a partir de les conclusions d’un informe del RACC.

Vols acompanyar-nos cada dia aquest estiu? Fes-ho subscrivint-te al bloc del RACC, simplement cal introduir el teu e-mail a la casella de la part dreta i rebràs a la teva safata d’entrada les notificacions dels posts quan es publiquin. També pots seguir-nos a les xarxes socials.