Els nostres socis més coneguts i els seus #MomentsClau

Tant fa qui siguis, a què et dediquis o on siguis; mai saps quan necessitaràs que et donin un cop de mà. I si no, que els ho diguin als nostres socis més coneguts. Amb diferents professions, diferents edats i diferents situacions, tots tenen una cosa en comú: en els seus #MomentsClau, han tingut el RACC al seu costat. I tots ens els han explicat a RACC Magazine.

  • miriam ponsaMíriam Ponsa, dissenyadora de moda: Va salvar la seva participació en una fira de París gràcies a l’assistència en carretera del RACC. “Quan faltaven uns 200 km per arribar va començar a sortir fum del cotxe. Vam trucar al RACC i ens ho van solucionar tot: es van emportar el cotxe fins a la fira, el vam descarregar i se’l van endur al mecànic. A canvi ens van deixar un cotxe de substitució, i quan es va acabar la fira, el nostre cotxe ja estava arreglat”. Llegeix tota l’entrevista a l’últim número de RACC Magazine.
  • peter vivesPeter Vives, actor: Ell també sap què és que el RACC l’ajudi en una dificultat. Està triomfant en sèries per tot Espanya, però arribar a tot no és fàcil, i per això la seva assegurança ha hagut d’ajudar-lo en un dels seus #MomentsClau: “Un dia anant a la feina em vaig quedar sense gasolina i vaig trucar al RACC. Abans de mitja hora van arribar i em van portar cinc litres de gasolina per poder seguir. Només vaig arribar mitja hora tard”. Descobreix-ne més a la nostra revista del maig.
  • hablamoscon5_head_imageJosef Ajram, expert en borsa i ultrafondista: Aquest soci del RACC ho és amb coneixement de causa. Com ell mateix explica en aquesta entrevista, “he tingut un munt d’incidències i sempre m’han ajudat amb rapidesa i amabilitat”. El seu principal problema sol ser la bateria del cotxe. Tant, que segons diu “al final em faran fora del RACC, he trucat mil vegades per la bateria”.
  • Ona CarbonellOna Carbonell, capitana de la selecció espanyola de natació sincronitzada: Aquesta campiona es defineix com a sòcia del RACC “de tota la vida”. I pel que explica a la nostra revista, el RACC li correspon. “Una vegada el cotxe es va parar a Osca i vam tornar amb el RACC”, explica. Però les seves experiències van més enllà, ja que també va viatjar a l’Índia “en pla motxilla amb el RACC”.
  • anegl llacerÀngel Llàcer, actor: El seu cas és una mica especial. Sol desplaçar-se amb moto i encara no ha utilitzat l’assistència del RACC, per sort! Però té un somni sobre això que ens va confessar a RACC Magazine: “amb el RACC tinc un somni: que un dia em vinguin a buscar amb helicòpter“.

I tu, encara no n’ets soci? Fes com ells: tria la teva assistència RACC i viu més tranquil.

Sense respostes