“El RACC ens duia de la mà”. L’experiència del César González

De viatge, a la muntanya, a la carretera, lluny de casa… un país desconegut, l’idioma, les gestions…. El soci César González ens explica en primera persona cóm t’ajuda el RACC quan pateixes una incidència mèdica a l’estranger: “vaig patir un infart a Àustria i després d’operar-me tenia pànic a la tornada amb avió. El RACC ho tenia tot previst, no deixarien que tornéssim sols. Ens duien de la mà”

[youtube=http://youtu.be/0Wyjz3k4SJ8]

Estas de viatge i sorgeix una incidència?

Recorda que si ets soci estàs cobert davant de qualsevol emergència mèdica, sense necessitat de contractar cap assegurança mèdica de viatge. És el Servei Mèdic d’Assistència Sanitària Urgent 24h.

  • Primer, truca al 902 106 106! “M’esperava un dia i mig a la UCI i una setmana recuperant-me a l’hospital. Vam trucar al RACC”
  • El RACC t’ajuda i t’acompanya amb un seguiment personalitzat. “Jo mateix parlava amb el metge de Barcelona. Estava al corrent de tot”.
  • Et du al centre sanitari més pròxim o t’envia un metge allà on et trobis. “Teníem por la tornada amb avió, però el RACC no deixaria que tornéssim sols”.
  • Oblida’t de les despeses mèdiques i de convalescència a l’estranger. “El RACC s’ocupava de tot”.
  • Si és necessari s’activa una repatriació al domicili amb ambulància, helicòpter o avió medicalitzat. “Ja al aeroport de Barcelona, junts amb el RACC cap a l’hospital”