Passos per trobar un vol barat

Sembla una missió impossible, però no ho és tant. Aconseguir uns bitllets d’avió que no alterin el nostre pressupost mensual requereix tenir molt present alguns punts clau per a trobar vols barats. Pren-ne nota i viatja a tot el món per menys diners dels que et penses.

vol baratLes claus per trobar un vol barat:

1. Amb temps

Les presses són l’enemic número u del nostre propòsit. Si tens pensat fer algun viatge recorda que moltes companyies aèries i agències de viatges ofereixen descomptes importants si fas la compra amb diverses setmanes d’antelació. És recomanable trobar bitllet entre tres i quatre setmanes abans de l’escapada.

2. Si pots, defuig el cap de setmana

Estan molt demandats i les companyies ho saben. Així que intenta no viatjar entre divendres nit, dissabte i diumenge; ser flexible amb les dates ajuda molt. Un truc que no sol fallar és viatjar just després d’un pont.

3. No tenir una destinació clara et pot ajudar

Sembla una ximpleria, però les companyies aèries proporcionen a preu de ganga algunes destinacions, així que primer de tot, fes un cop d’ull a aquestes ofertes, potser te n’interessa alguna i aconseguiràs un bitllet amb un descompte de fins al 70%.

4. Compara preus

És una de les claus principals. De vegades ens quedem la primera oferta que trobem a internet, però val la pena estudiar els paquets de vacances o escapades que ofereixen les agències. T’enduràs sorpreses molt agradables!

5. No sempre ‘anada i tornada’ és el més econòmic

Abans de fer la reserva, comprova el que costa un bitllet junt o separat, amb la mateixa companyia o amb una altra de diferent, perquè sol haver-hi promocions puntuals en algun vol concret.

6. Tria aeroports secundaris

Malgrat que tenim tendència a buscar l’aeroport de la nostra destinació, els aeroports de ciutats més petites són més pràctics, no requereixen tant temps d’antelació per a embarcar i solen estar ben comunicats. Així que la possible pèrdua de temps es compensa fàcilment i, a més, la nostra butxaca ho agraeix molt.

Ah, i si et cancel·len el vol, recorda i fes valer els teus drets. Ara només queda posar fil a l’agulla i… a volar! Per cert, no et perdis les ofertes de RACC Viatges!