3 dispositius digitals, 2 idiomes, 1 revista. Entra a RACC Magazine de novembre!

RACC Magazine novembre

10kmRACC, 9 carnets en un, 8 raons per a viatjar amb el RACC, 7 descomptes exclusius, 6 fotos diferents de Nova York, 5 grups de cadiretes infantils al cotxe, 4 novetats del Renault Captur, 3 dispositius digitals, 2 idiomes, 1 revista: RACC Magazine. Ja tenim aquí el número de novembre de la revista digital del RACC! Gratis com cada mes al teu PC, tablet o smartphone.

No podíem esperar a Nadal, hem marxat de viatge a Nova York. Vens amb nosaltres? No oblidis el teu mòbil, perquè a la ciutat dels gratacels ens espera el periodista i fotògraf Sion Fullana amb els millors consells per fer fotos amb el mòbil. No et perdis la seva particular galeria de photomobile!

Prefereixes altres destins? Amb el nou Servei de l’Agència de Viatges del RACC tens un món d’opcions per escollir. T’ho posem fàcil: canviar dates, pressupost, tipus d’allotjament, recomanacions d’usuaris, les millors ofertes… decidir-se és fàcil.

I pels que es quedin a casa aquest mes, el RACC també ens ajuda a preparar-la contra el fred. Coneixes els desperfectes més habituals d’aquestes dates? Te’ls descobrim. I recorda que davant d’una emergència domèstica o qualsevol actuació a casa, el RACC t’envia un mecànic de la llar.

Sobre rodes
Com cada número de RACC Magazine, els #MomentsClau s’expliquen en primera persona. El mecànic RACC Albert Palomar ens explica com funciona una assistència mecànica amb cotxe taller. Atenció, si és dilluns i de matí la possibilitat de tenir una averia augmenta un 20%!

D’anar sobre rodes també tracta aquest mes la secció de Seguretat. Des de que viatgem de petits al cotxe amb cadireta infantil, quan ens treiem el carnet de conduir, si volem perfeccionar la nostra formació al volant i la mobilitat quan som més grans. El RACC t’acompanya, i t’expliquem com.

Tot això i molt més a RACC Magazine de novembre. Disfruta’l!