10 hotels espectaculars on passar (com a mínim) una nit

Vistes increïbles, una ubicació privilegiada, arquitectures impossibles o experiències úniques… o fins i tot esfereïdores. Què busques en el teu allotjament quan viatges? En aquests 10 hotels passar la nit serà inoblidable:

10 hotels espectaculars   1.    Hotel Kakslauttanen, Finlàndia Amb una mica de sort, pots veure l’aurora boreal des del llit de la seva suite de vidre… t’animes?

hotels_espectaculars_22.    Ice hotel, Suècia Quants hotels coneixes que es renovin cada any? ¿L’Ice hotel es construeix amb blocs de gel amb l’arribada del fred i desapareix cada primavera.

hotels_espectaculars_33.    Hobbit motel, Nova Zelanda L’allotjament perfecte per als nostàlgics de la trilogia…

hotels_espectaculars_44.    Poseidón undersea hotel, Fiji Dorm literalment sota el mar en les seves espectaculars suites.

hotels_espectaculars_55.    Ayada Resort, Maldives Desperta’t envoltat d’aigües turquesa… el paradís!

hotels_espectaculars_66.    Karosta Prison, Letònia Només per als valents! Passa la nit en una antiga presó de la KGB amb –segons diuen- intensa activitat paranormal.

hotels_espectaculars_77.    Santorini Sunrocks Hotel, Santorini Gaudeix d’un bany en la seva piscina interior amb vistes a les illes gregues.

hotels_espectaculars_88.    Dog bark park inn, Estados Unidos Per als amants dels animals, dormir al beagle més gran del món serà inoblidable.

hotels_espectaculars_99.    Capsule hotel inn, Japón Un dels molts hotels càpsula japonesos. No apte per a claustrofòbics!

hotels_espectaculars_1010.    Galactic suite Properament… dormir a l’espai!

T’animes a viatjar a alguna d’aquestes destinacions? Fes una ullada a les nostres ofertes en hotels de tot el món.  A més, si ets soci, tindràs un 5% de descompte reservant online amb el codi promocional SOCI2013.

Sense respostes