En carretera i ciutat, un bon equipament et pot salvar la vida

L’ús de la motocicleta com a mitjà de transport s’està estenent cada vegada més a la societat, sobretot des de que hi ha la possibilitat de conduir motos lleugeres amb el carnet de conduir B de cotxe amb 3 anys d’antiguitat.

És cert que de tots els mitjans de transport, la motocicleta és el que presenta més avantatges: proporciona rapidesa en els desplaçaments urbans, minimitza els problemes d’aparcament, redueix la contaminació, és un mitjà assequible, millora la fluïdesa del trànsit, entre d’altres. Però també és cert que circular amb motocicleta comporta també una sèrie de riscos i perills que es poden minimitzar si es tenen en compte algunes mesures, com la de portar un bon equipament…

bon equipament dels motoristes

Així que ja ho saps… si vols fer un ús responsable de la moto, pren les mesures convenients! Consulta els consells de Marc Márquez per practicar el Motocivisme en el següent vídeo.

Adjuntem també un vídeo molt impactant del Govern Francès sobre les terribles conseqüències de no anar correctament equipat en moto.

Per curt que sigui el trajecte, per calor que faci, en moto sempre ben equipat.

Font: Revista RACC Març 2017

Comentaris
  1. Albert

    Fa 50 anys q porto moto i m,esgarrifo cuan veíx tans motoristes amb xancletes, shorts i poca roba. Els recomano pasar una estona a urgències i veurien el q pasa amb una caiguda. Es horrorós.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *