Operació estiu: posa a punt el teu apartament de la platja

La calor ja és aquí i és hora de reobrir el teu apartament de la platja. Abans, però, de gaudir-ne convé una bona neteja i una posada a punt per garantir al màxim que aquestes seran unes vacances ideals, perquè encara que puguem pensar que les coses es fan malbé més com més les fem servir, les xifres deixen clar que les avaries i els accidents domèstics són més freqüents a les segones residències. Per això, si ja fa temps que no hi vas, tingues en compte alguns consells:

apartament de la platja

Consells per a la preparació de l’apartament de la platja:

  • Fes una bona revisió de l’apartament de la platja: no oblidis cap habitació, racó o soterrani. Només així podràs detectar si la meteorologia, la mala sort o algun gamberro hi han provocat desperfectes durant la teva absència. Els més habituals són humitats, canonades o aixetes trencats, desperfectes en portes, vidres i finestres, problemes en el sistema elèctric, desguassos encallats o plagues d’àcars, d’insectes o de rates.fuita d'aigua

  • Revisa l’escalfador i tots els aparells elèctrics: a vegades, durant els mesos en desús, es produeixen avaries que, en arribar, ens donen algun disgust. Comprova que tens aigua calenta, que la cuina i la nevera estan en bones condicions i que l’aire condicionat també funciona. Abans d’endollar res, revisa també els cables. Si un dels aparells no està en condicions, pot passar que així que el posis en marxa produeixi un curtcircuit i et deixi la casa a les fosques.

  • Si tens jardí, revisa també possibles danys com branques caigudes, que els aspersors estiguin en bon estat o presència de colònies d’animals.

  • Fes-hi una neteja a fons per eliminar la pols, l’olor a tancat i acabar de detectar possibles problemes a la casa.

    neteja a fons

Així que tot estigui net i revisat, tingues a mà el telèfon de la teva assistència a casa perquè t’ajudin amb aquests problemes i avaries que et poden espatllar la tranquil·litat de l’estiu. Recorda que al RACC també tenim cura del teu segon habitatge.