Com guanyar espai en un bany petit

Guanyar espai en un bany petit, especialment quan la família creix i es produeixen moments de caos en hores de molt enrenou, sembla, si més no, impossible. No obstant això, tenint en compte alguns trucs, és possible aconseguir un espai més ampli al bany i fer que l’organització i la convivència de tots els membres de la família siguin molt més fàcils.

Guanyar espai en un bany petit

  1. Millor dutxa que banyera: davant un bany petit, aquesta és la principal recomanació. Les dutxes ocupen menys espai, hi ha menys risc de caure, i amb un terra antilliscant no tenen res a envejar a les banyeres.
  1. Les dutxes obertes o amb una mampara de vidre, fixa o corredissa, no només ocupen menys sinó que contribueixen a donar major sensació d’amplitud al bany. Per a més intimitat, optar per vidres temperats. I si es tracta d’espai, els plats de dutxa cantoners ajuden a aprofitar fins a l’últim racó.
  1. Mobles suspesos i/o amb armari i calaixos: treuen poc espai i són útils per a guardar les coses bàsiques del bany, o dins del moble o sota d’ell. Alguns fins i tot s’adapten als rentamans més antics amb pedestal fins al terra. I en banys molt petits, els rentamans quadrats a les cantonades deixen més espai lliure per moure’s.
  1. Cercar mobiliari i accessoris petits. Avui dia trobem accessoris de diferents formes i mides per donar resposta a totes les opcions. Intenta buscar idees en plataformes com Pinterest, per exemple.
  1. Decorar amb colors clars i miralls grans que accentuïn la sensació de llum i d’amplitud. Encara que no facin el bany més gran, aquests consells de decoració sí que ajuden a guanyar en confort. També poden funcionar els motius geomètrics que donin sensació de perspectiva.

Amb aquests consells, una mica d’imaginació i una mica d’ajuda, si fos necessària, moure’s còmodament en un bany, per petit que sigui, pot ser possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *