Del porc de George Clooney al capibara Gary i altres mascotes que et sorprendran

George Clooney va saltar a la fama pel seu atractiu físic, el seu talent professional, el seu compromís polític… i el seu porc vietnamita Max. No és, per descomptat, el primer a tenir una mascota poc habitual, però sí que és un dels més populars. Vegem uns quants exemples de mascotes sorprenents i els seus satisfets amos.

George Clooney porc

Via: people.com

Una de les més insòlites és Gary, el major capibara del món. Recorrem al diccionari per explicar que un capibara és un “rosegador americà d’hàbits aquàtics, de cap quadrat, musell rom i orelles i ulls petits”. L’afectuós Gary pesa 50 quilos i va ser adoptat per una família de l’estat de Texas (EUA), que assegura que es comporta igual que un gos. En tenim la prova:

Mentre Richard i Melanie gaudeixen dels mims de Gary, la noia que es coneix per LasVegasBarbie s’ho passa d’allò més bé amb el seu serval Zeus. El serval és un felí de mida mitjana, molt estilitzat i elegant, que segons sembla juga igual que els gats. LasVegasBarbie té un ampli catàleg de vídeos que ho demostra.

Paris i Baby Luv

Paris i Baby Luv

Parlant de rosses i les seves curioses mascotes, Paris Hilton va optar per passejar-se amb Baby Luv a l’espatlla. Es tracta d’un kinkajú, una mena d’ós rentador poc recomanable com a mascota per la seva afició a mossegar i emparrar-se. La Paris mateixa va acabar més d’una vegada a l’hospital pels “afectes” de Baby Luv.
A continuació, un exemple empíric de la convivència d’un kinkajú amb un dàlmata:

Més sociables i, segons sembla, menys perillosos són els petaures o planadors del sucre, uns animalons nocturns que recorden els esquirols. Entre les seves habilitats destaca que són uns excel·lents trepadors i poden planejar. Aquí tenim alguns dels seus millors salts.

Altres famílies prefereixen animals més discrets, que no corrin ni saltin, ni existeixi el risc que es pengin a la cortina o destrossin la roba. Els que prefereixin aquesta opció poden gaudir del cargol gegant africà, , que pot assolir una longitud de 25 centímetres. No fa petonets ni llepa, ni s’acosta quan el crides, però difícilment s’escaparà de casa. Aquí el tenim en plena fugida…

Atenció, paneroles! A alguns són uns dels insectes que més repulsió els fan; altres, però, les converteixen en mascotes. I com més grans, millor. Les paneroles de Madagascar poden assolir una longitud de 7,5 centímetres i emeten un xiulet curiós.

I la llista podria seguir i seguir… Només cal buscar a Google “mascotes curioses” per passar una bona estona amb imatges i vídeos d’animals sorprenents. Només cal demanar que, en cas d’adquirir animals exòtics, es faci pels canals legals.

Sigui quin sigui l’animal, per estar ben cobert en cas de danys provocats per una mascota a casa, val la pena consultar als especialistes de pòlisses de la llar de RACC Assegurances, amb pòlisses que asseguren un ampli capital per arranjar el dany i cobertures que inclouen fins a tres animals de raça perillosa.