Ja està aquí RACC Magazine de desembre. Amb estrella Michelin!

RACC magazine desembre“Les meves fonts d’inspiració són l’humor, la màgia, els perfums i l’atreviment. També la tradició, ala innovació i la llibertat.” Parla Jordi Roca (@jordirocasan), soci RACC i encarregat de les postres al Celler de Can Roca. No et perdis el nou número de RACC Magazine, on entrevistem aquest artista del gust des d’un dels millors restaurants del món.

L’últim número #RACCMagazine de l’any, que pots disfrutar gratis al teu PC, mòbil o tablet des de http://magazine.racc.cat, ve amb més propostes. Aficionat a les bicis? Tenim les millors apps per a que tot vagi sobre rodes: compartir itineraris, calcular velocitats, on comprar la teva bici, com arreglar les averies que puguin sorgir, què posar-te abans de sortir en ruta… Gabriel Pernau (@GabrielPernau) ens sel·lecciona i detalla vuit aplicacions i ens recomana la Ruta del Carrilet (Girona) per posar-les en pràctica!

Sobre rodes també circula aquest mes la secció de Seguretat. Tot i que des de 2007 s’ha reduït un 52% la xifra de motoristes morts en accident, no s’ha de baixar la guàrdia. Victoria Sanchez (@aporlavictoria) ens recull un estudi realitzat per RACC i Montesa-Honda amb les opinions, hàbits i necessitats dels motoristes. A més, què fer per aconseguir una conducció segura i Laia Sanz (@LaiaSanz_) en persona ens anima a practicar el motocivisme. Consells de la nostra pilot RACC!

Lo teu no és la conducció però sí els passeigs a peu per la ciutat? Londres és el teu destí per un Nadal diferent. La capital anglesa viu dies de rebaixes d’autèntica bogeria. Un ‘fashion frenzi’ als mercats fins a finals de mes. Potser siguis més de natura: et proposem les aurores boreals a Islàndia o un creuer per la calor de Dubai. T’animes a viure un Nadal lluny de casa?

Com cada número, una novetat de motor. Aquest mes Chevrolet Volt: un elèctric d’autonomia ampliada per a totes les distàncies. Sabies que te dos motors elèctrics i un de gasolina que subministra energia a l’elèctric? Provem aquesta berlina amb Enric Torné, responsable de flota RACC, i et detallem les seves prestacions.

A RACC Magazine ha arribat el primer constipat de l’any. Tu també l’has patit? Si és que no, et donem consells perquè això no passi, I recorda: els virus estan al nostre dia a dia! Sabies que les zones amb més microbis són les portes (38%), els botons de l’ascensor (20%) i les baranes (15,5%)? Recorda que davant de qualsevol complicació amb un constipat, grip o pneumònia pots trucar al Servei de Metge de Guàrdia 24 hores.

Per Magda Farré  (@Magda_fs)