Una revista irreconeixible

Escollir un cotxe familiar, descobrir la F1 de fa 50 anys o colar-te al rodatge d’una pel•lícula terrorífica només són algunes de les experiències que trobaràs quan obris aquesta revista. T’atreveixes a recórrer la Ruta 66 o prefereixes els pobles pintorescos al Limosí? Vols que et regalem 600€ per dur-nos les teves assegurances? Ens acompanyes de festivals aquest estiu al millor preu? Disfruta de temes molt variats, informació especialitzada en motor, seguretat i viatges, i aprofita els serveis i descomptes exclusius.

Revista-RACC_catLi diuen revista, però és molt més. És una publicació que també t’ofereix vídeos y fotos i material gràfic per a fer realitat al teu mòbil: no et perdis els links i codis bidi i disfruta d’una experiència interactiva. Una cata, un concurs de viatges, el tràiler d’un rodatge de cine a Barcelona, més informació de rutes en cotxe per Europa o descarregar-te la millor app de trànsit a temps real.

Els millors periodistes són els socis. T’explicaran una assistència mèdica urgent a l’estranger o com se’ls va ajudar amb una averia a la carretera. També com van convertir els seus hobbies en nous projectes empresarials.

Ho has endevinat. És la Revista RACC de juny, i no pots esperar més oi? Entra i gaudeix-la!