Pregunta a Dani Sordo: El pilot de ral·lis respon després del 51 RallyRACC

Un altre any, Catalunya va ser l’epicentre mundial dels amants dels ral·lis amb la disputa del “RallyRACC CATALUNYA-COSTA DAURADA. Rally de España” (22-25 octubre). Milers de persones de totes les edats i nacionalitats van vibrar amb la 51a edició de la prova, que va tenir un final sorprenentment inesperat.

Quan faltava per disputar-se l’últim tram especial —Power stage—, Sébastien Ogier i Julien Ingrassia, clars dominadors fins aleshores, van patir aquest accident:

Amb l’abandó dels accidentats Campions del Món, Andreas Mikkelsen i Ola Floene van aconseguir de forma inesperada el seu primer triomf al RallyRACC i en una cursa del Campionat del Món (WRC).

D’aquesta manera els pilots RACC Dani Sordo i Marc Martí aconseguien pujar al tercer graó del podi, per darrere de Jari-Matti Latvala i Miikka Anttila. Amb aquest resultat, Sordo aconseguia el seu sisè podi al Rally Catalunya, del qual havia estat segon el 2006, el 2007, el 2008 i el 2009, i tercer el 2010.

Què li preguntaries a Dani Sordo?

Després del seu pas per Barcelona, al tram urbà celebrat a Montjuïc, el pilot de Hyundai es va sotmetre a una sèrie de preguntes que els aficionats al món dels ral·lis van deixar al Facebook del RallyRACC 😀

“Qui et va ensenyar a conduir?” o “Amb quin pilot WRC pujaries de copilot?”. Aquestes són les respostes del pilot de Puente San Miguel:

El millor del 51 RallyRACC

Sens dubte va ser un Rally Catalunya que Dani Sordo i Marc Martí recordaran sempre. Us deixem amb les millors imatges dels pilots RACC en aquesta 51a edició:

RallyRACC15-1

 

RallyRACC15-2

RallyRACC15-3

RallyRACC15-4

RallyRACC15-5

RallyRACC15-6

RallyRACC15-7

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *