Marc Márquez: Pinzellades d’humanitat del prodigiós campió

El coneixem per posar-se al límit, per fer possible l’impossible i per batre tots els rècords. L’any passat ja va entrar a la llegenda del motociclisme, aquest any ja ha posat un llistó molt difícil de superar. Des de #RACCBlog no volem deixar de felicitar el Marc Márquez per haver aconseguit el seu segon Mundial de MotoGP consecutiu, amb només 21 anys. I ho volem fer mostrant el seu costat més humà, el d’aquest xicot agradable, extravertit i amb una maduresa destacable per la seva edat que hem pogut conèixer a l’entitat que el va veure créixer com a pilot.

Traient-se el carnet a l’autoescola (2011)
Ho va haver de fer com tothom. Ho va fer a l’Autoescola RACC de Cervera i en això també li va seguir les passes el seu germà.

Quan va ser campió del món de 125cc (2010)
Demostrava el seu afany de superació i la seva sensatesa: “per arribar lluny, cal tocar de peus a terra”, va dir a la cerimònia dels Premis RACC Motor Sport.

A qui et vols assemblar quan siguis gran? (2005)
Malgrat la qualitat del vídeo, l’entrevista val molt la pena. Amb només 10 anys, Marc tenia clar què volia ser quan fos gran i a qui es volia assemblar. És per sucar-hi pa!

Felicitats, Marc! Que siguin molts més!