Josef Ajram, la Titan Desert i el RACC

Al número de febrer de RACC Magazine, heu pogut llegir l’entrevista al corredor d’ultramaratons Josef Ajram. “No hi ha límits, en tot cas el meu límit és el meu pròxim repte”, deia.

El seu proper repte, precisament, serà formar part de l’equip RACC que participarà a la Titan Desert by GARMIN 2014, una de les carreres MTB per etapes més importants del món. Tindrà lloc del 27 d’abril al 2 de maig de 2014 al desert del Marroc. Josef participarà a la categoria mitxa amb Sandra Jordà. Els podeu veure ja equipats per a l’ocasió…

Josef Ajram i Sandra Jordà

“Aquest any esperem guanyar!”, diu en Josef. “Ens agraden les proves ràpides, i a la Titan es pot anar a bon ritme, tens etapes amb molts quilòmetres sobre planer i on es pot circular molt bé en grup. També és cert que hi ha etapes on haurem de lluitar molt, perquè són de fort pendent i potser és el nostre punt feble, però estic convençut que podrem fer un bon paper. Ho intentarem amb totes les nostres forces”.

“Encara que és la primera vegada que participo a la Titan, ho faig amb molta il·lusió i estic motivadíssima”, afirma la Sandra. Pel que m’han explicat altres esportistes que hi han participat, crec que és una prova que s’adapta molt a les meves característiques”.

Tanmateix, la Titan Desert no suposa només un repte per al Josef i la Sandra. És el primer cop que el RACC participa a la mítica prova de mountain bike de 700 km i trasllada la seva experiència en el món de l’esport del motor al de la competició ciclista.

A més, el RACC també assegurarà i donarà assistència mèdica als participants. Formarà part de l’organigrama mèdic de l’organització, l’objectiu del qual és avaluar i tractar les lesions que els participants puguin tenir durant la carrera, i també s’ocuparà de l’hospitalització dels ciclistes en cas d’accident i de la repatriació als seus països d’origen, si és necessari.

Compartim la il·lusió i motivació de Josef i Sandra per assumir aquest desafiament!

Sense respostes