GP d’Argentina MotoGP: Un tango perquè el ballin… quatre?

El Campionat del Món de Motociclisme torna a Argentina el 2014, després de 15 anys. Serà amb el Gran Premi Red Bull de la República Argentina, que se celebrarà el cap de setmana vinent.

Tothom coneix la passió esportiva d’aquest país, especialment en el futbol i amb la selecció nacional, l'”albiceleste”, com a mostra d’interès per mostrar-se al món amb els millors al camp dels Mundials. Ara li arriba el torn al Mundial de motociclisme.

I la tornada a Argentina no pot ser més emocionant, començant pel circuit, un gran desconegut per a la família de MotoGP: l’Autódromo Termas de Río Hondo. La cita serà una mostra de passió, que certament podria ser la lletra d’un tango, el ball nacional clàssic, però no per a dos, sinó per a quatre: Márquez, Lorenzo, Pedrosa i Rossi.

Tres d’ells són pilots RACC, que juntament als també pilots RACC Rins, Álex Márquez, Rabat o els germans Espargaró, estem segurs que ens donaran alguna alegria en forma de podi.

El circuit, el gran atractiu: nou per a tots els pilots

El traçat fa 4.086 metres, té una amplada de 16 metres i 5 revolts a esquerra i 9 a la dreta. La recta més llarga és de 1.076 metres. Va ser construït el 2008 i modificat el 2012.

MotoGP Argentina 2014

És deconegut per a tots els pilots. Serà interessant comprovar fins a quin punt la humitat de l’embassament proper pot alterar els mapes d’admissió dels motors, o la mateixa pista, poc rodada i sense goma residual, en un inici de temporada en què l’elecció correcta dels pneumàtics està essent decisiva.

L’horari de les curses el diumenge serà: Moto3 a les 16:00 h, Moto2 a les 17:20 h i MotoGP a les 19:00 h, en tots els casos, hora espanyola.

Després d’aquest Gran Premi d’Argentina, el Mundial torna a Europa, on la cita de l’afició amb els nostres pilots serà el 15 de juny al Circuit de Barcelona-Catalunya, amb ocasió del Gran Premi de Catalunya de MotoGP. Pots comprar les entrades amb descompte gràcies a la targeta RACC Master i RACC Joves. Tria ara les millors localitats i recorda que l’aparcament serà gratuït per a motos i cotxes tots els dies del Gran Premi.