Et perderàs la sortida del RallyRACC a Barcelona?

Sortida RallyRACC BarcelonaPoques ciutats al món tenen l’oportunitat de veure tan de prop tots els participants del mundial de ral·lis. El divendres 25 d’octubre serà una excel·lent ocasió per fer-ho a Barcelona, a la plaça de la Catedral, amb accés gratuït.

L’atractiu de la cita és poder fotografiar, veure els pilots, fins i tot demanar-los autògrafs, i viure l’ambient “racing” al Parc Tancat. A què s’anomena Parc Tancat? Està acceptat escriure Parc Fermé, la qual cosa mostra l’origen francès de moltes paraules de l’esport del motor. Es refereix a l’espai reservat per als cotxes, col·locats en espiga, en ordre de sortida i on un cop aparcats i passades les verificacions ningú no els pot tocar. Només minuts abans de la sortida pilot i copilot poden accedir-hi per situar el cotxe al podi de sortida i iniciar la competició.

El mateix Sébastien Loeb es va mostrar sorprès per la resposta massiva dels aficionats que van assistir a la plaça de la Catedral, durant la sortida del RallyRACC de 2012.

El rellotge cronòmetre del Podi de sortida marca l’hora oficial i el responsable de donar la sortida segueix un compte enrere, en minuts i després en segons. Els cinc últims segons els indicarà amb els dits de la mà. 5,4,3,2,1… Bandera ¡! i comença el RallyRACC!! I aquella nit, tres trams nocturns cronometrats: Querol , Montmell i Riudecanyes.

Aquí tens el programa d’actes previst per al divendres 25 a la plaça de la Catedral, a Barcelona. No t’ho perdis !

 • Bicivisme
  De les 9.30h a les 12.00h
 • Vehicles exposats al Parc Tancat
  A partir de les 13.00h
 • Sessió d’autògrafs dels pilots prioritaris (3 grups de 30´)
  De les 16.00h a les 17.30h
 • Presentació dels Pilots
  De les 17.20h a les 17.30h
 • Foto Pilots i Autoritats
  A les 17.30h, Podi
 • Sortida Oficial del primer participant
  A les 18.00h, Podi

I si vols viure en primera persona tota l’emoció del RallyRACC a Salou, PortAventura i les comarques de Tarragona... aquí tens tota la informació.

T’hi esperem!

Sense respostes