Comprova el teu vehicle abans de fer-lo servir

Després d’aquests mesos de confinament, per a molts ha arribat el moment de tornar a utilitzar el cotxe o la moto, i recuperar alguns hàbits com les anades i vingudes a l’oficina.

Per no trobar-nos amb sorpreses, hauríem de revisar el nostre vehicle abans de tornar-lo a utilitzar, i així prevenir avaries relacionades sobretot amb la bateria, l’encesa del motor i el comandament a distància.

Dilluns i dimarts són els dies amb més concentració d’incidències, per la qual cosa aquesta revisió prèvia ens ajudarà també a descongestionar els dies més crítics en cas de necessitar un servei d’assistència.

Consells RACC per prevenir incidències

  1. Posa en marxa el teu vehicle per comprovar que funciona abans de fer-lo servir.
  2. Si no s’engega o detectes algun problema, truca al 934 631 012.
  3. Comunica’ns què has detectat i reservarem una cita per solucionar-ho.
  4. En el dia i l’hora acordats, vindrem a solucionar el problema del teu vehicle.

Els serveis d’assistència del RACC estan plenament operatius, amb les mesures de seguretat necessàries, tant per als socis com per als nostres mecànics. Aquestes mesures de seguretat poden alentir la rapidesa de cada servei.

Potser amb una revisió ràpida n’hi ha prou per comprovar que tot està correcte. Un cop comprovat el funcionament del vehicle, recordeu mantenir les mesures d’higiene i desinfecció necessàries per prevenir possibles contagis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *