Volkswagen Amarok Canyon, per a l’esport d’aventura

Volkswagen Amarok CanyonEl VW Amarok Canyon és un pickup que, tal com va poder comprovar el RACC a la prova de conducció organitzada per la marca alemanya als peus del Montblanc, disposa de tots els components off-road per poder arribar pràcticament a qualsevol lloc, sempre que les normes ho permetin.

Es presenta amb un motor TDI de 140 cv i canvi manual de 6 velocitats, o en la versió més recomanable –per obtenir el màxim rendiment d’aquest vehicle tan robust i polivalent– amb motor de 180 CV de 8 velocitats i canvi manual o automàtic. Compta amb tracció total 4Motion, permanent o connectable, capaç de superar pujades amb un angle d’inclinació de 45º (pendents del 100%) a plena càrrega.

La versió Canyon del Amarok, amb cabina doble, està pensada per als amants dels esports d’aventura, sigui a la muntanya o a la platja. L’aspecte exterior es diferencia de l’estàndard perquè podem instal·lar quatre fars addicionals en la part superior de la cabina i pel color de la carrosseria, d’un especial taronja rogenc. El preu, des dels 43.671 €.

Descobreix tota la nostra oferta de cotxes nous a RACC Venda de Cotxes.