Tres tot camins i el Seat més potent, novetats interessants de començament del 2014

El Govern espanyol ha aprovat per a aquest any el Pla PIVE 5, pel qual els propietaris de vehicles amb més de 7 ò 10 anys d’antiguitat (depenent del tipus de cotxe) poden obtenir ajudes de 2.000 euros en donar de baixa el cotxe actual i comprar-ne un de nou. És el teu cas? Continua llegint, perquè t’expliquem com són els cotxes nous més destacats el primer trimestre de l’any.

Analitzem quatre dels nous vehicles més destacats de moment el 2014, en concret tres tot camins i un Seat, que destaca per la potència.

El segment tan potent dels tot camins compactes comença amb força el 2014: el líder, Nissan Qashqai, presenta una nova proposta per a no cedir terreny als seus nombrosos rivals, com el Ssangyong Korando o l’Skoda Yeti, que tot just han posat a la venda les noves versions. D’altra banda, Seat tanca la gamma del reeixit León amb el Cupra, el més potent que s’ha fabricat a Martorell.

Skoda Yeti, el comprador tria entre Outdoor o City

Amb el nou Yeti, Skoda ha volgut posar a disposició del comprador dos tipus de vehicles diferents. Un, el City, com indica el nom, està pensat bàsicament per a ciutat, però té una bona resposta a carretera. L’altre, l’Outdoor, no és només un 4×4, perquè fora de l’asfalt afronta amb tota garantia situacions complicades.

El conductor no cal que sigui un expert; només ha de prémer la tecla “Offroad” per a activar el control de descens, l’ajuda d’engegada en pendent, la tara específica de l’ABS per a situacions de lliscament limitat i un ESP menys restrictiu.

novetats cotxes 2014

Ssangyong Korando, 5 anys de garantia per a un producte complet

El nou Korando és una proposta de tot camí que està pensada més per a la ciutat, però que no renuncia a la versió 4×4 per als aventurers. En el disseny exterior, sempre important, la marca coreana ha sabut posar-se a l’alçada de la competència.

Ssangyong Korando tot camins

El Korando permet una elecció important: canvi manual o automàtic, els dos de 6 velocitats. La transmissió automàtica té un programa especial que memoritza la manera de conduir, les condicions de la via, l’alçada o les condicions de frenada, la qual cosa aporta seguretat i gaudi en la conducció.

Nissan Qashqai, vocació i solucions de líder

El Qashqai del 2014 és de veritat una nova generació del tot camí líder. Ara Nissan ha volgut que s’assembli més a un compacte de ciutat elevat que a un off-road, però continua disposant de l’opció de 4×4 per a no perdre les arrels.

És un vehicle amb molt d’èxit, creador d’un segment, que ha obligat la competència a seguir les seves passes, per la qual cosa no podia assumir massa riscos en la forma.

Nissan Qashqai tot camins

Els sistemes de seguretat i l’infoentreteniment han fet un gran salt qualitatiu. Nissan inclou el seu “escut protector”, que disposa de sistema anticol·lisió frontal, alerta de canvi de carril involuntari i detector de cansament i moviment, entre d’altres.

Seat León Cupra, el cotxe espanyol més potent

El nou Seat León ha representat per a la marca un salt endavant tecnològic i de disseny que s’està traduint en un reconeixement generalitzat i en un nombre molt important de vendes a Espanya, i que a més està tenint una acceptació enorme al Regne Unit i, sobretot, a Alemanya.

El Seat León Cupra compta amb dos motors potents de gasolina, un de 265 CV i un altre de 280 CV. Això el converteix en el cotxe de carrer més potent que mai no hagi fabricat la marca de Martorell.

SEAT Leon Cupra

El nou xassís, amb control adaptatiu (DCC), el diferencial autoblocador actiu, la direcció progressiva i la transmissió permeten una conducció divertida i amb gran precisió.

L’interior respon al caràcter esportiu, amb el volant de disseny exclusiu amb la part inferior plana i els seients clarament esportius, que estan dissenyats en gris fosc alcàntara amb costures blanques.

T’interessa comprar algun d’aquests cotxes? Entra al Servei de Venda de Cotxes del RACC i descobreix els preus d’aquests cotxes o d’altres que t’interessin. Ah, i recorda que si el teu cotxe actual té més de 7 ò 10 anys d’antiguitat, pots comptar amb una subvenció de 2.000 euros per la compra d’un de nou. També pots inspirar-te amb aquest article en què t’explicàvem les novetats més esperades per al 2014.

Sense respostes