Subaru Outback 2013: opció familiar molt interessant per a qualsevol terreny

Subaru Outback_exterior

Subaru és una marca que sempre s’ha allunyat de convencionalismes. Els seus clients són fidels i se senten amb aquest plus de diferència respecte a la resta de conductors. L’Outback va ja per la quarta generació i, el que va ser primer crossover (que uneix cotxe convencional, familiar i tot camí) va presentar la seva edició 2013. La característica més important és la combinació per primera vegada del seu exclusiu motor Boxer dièsel amb el canvi automàtic CVT Lineartronic.

Les variacions en el disseny exterior són succintes, s’aprecien a la graella davantera i en els fars anti boira. En canvi a l‘interior sí que hi ha canvis remarcables. La consola té ara colors negres i no grisos, i els comandaments són més intuïtius. També va canviar la pantalla (LCD i d’excel·lent resolució) i el navegador, que millora l’anterior, però que hauria d’anunciar els canvis de direcció o les sortides amb més antelació.

Subaru Outback_interiorEl Subaru Outback és una opció de cotxe molt interessant per a famílies que necessiten espai interior, maleter de grans dimensions (526 litres) i que volen combinar diferents usos. La seva distància de 20 cm del sòl fa que sortir de l’asfalt no sigui un repte, i tot i ser un vehicle una mica elevat, el seu comportament en carretera i en ciutat resulta molt bo. El seu sistema de tracció, que reparteix la potència en un 60% a l’eix davanter i un 40% al darrere, també és diferent en Subaru respecte a molts competidors amb tracció integral, que en general l’activen només si és imprescindible.

El motor bòxer dièsel que ofereix 150 CV a 3.600 rpm és més que suficient. Progressiu i silenciós, s’adapta perfectament a la caixa de canvi automàtic CVT Lineartronic de la marca japonesa. I quan volem ser amos únics del compta-revolucions, el canvi mitjançant lleves del volant ens permet pujar o baixar marxes al nostre criteri.

Davant competidors similars tan forts com l’Audi A4 Allroad, el Volvo XC70, el Peugeot 508 RXH o el VW Alltrack, el Subaru Outback és sens dubte una opció de compra molt interessant, també pel seu preu de partida assequible, bastant inferior al de la competència.

Descobreix les ofertes del Subaru Outback al Web del RACC.