Skoda Spaceback: jove, espaiós i a preu atractiu

Skoda SpacebackL’Spaceback no és un cotxe més, és el primer compacte d’Skoda. Això li dóna accés a un segment que representa el 25% de les vendes a Espanya. Està pensat per a un públic que se sent jove; el disseny de seguida mostra aquesta intenció i la imatge general és d’un vehicle amb caràcter esportiu. El RACC va tenir l’oportunitat de provar el cotxe en la presentació del model a Verona.

El primer que es nota dins del vehicle és la sensació d’espai, molt notable per als passatgers del darrere. La recomanable opció de sostre panoràmic de vidre ajuda a ampliar aquesta percepció perquè ofereix un camp de visió de 1.210 x 780 mm; a més, com que sobresurt una mica per la part final del sostre, ajuda a millorar el disseny global.

Skoda SpacebackEl cotxe vol ser popular en tots els sentits, també en el preu, i tot i que els materials interiors, per tant, no poden ser iguals als d’altres models del seu estil més cars, tenen un aspecte molt bo a la vista y bon tacte.

A l’hora de fer la prova de conducció es percep gran dinamisme a carreteres en revolts i en general tots els avantatges d’un compacte.

Té de moment tres motors gasolina TSI de 85, 105 y 125 CV  i dos dièsel TDI, de 90 y 105. Qualsevol dels propulsors bàsics té prou potència per moure el cotxe amb garanties.

Tot i que predomina el canvi manual de 5 i 6 marxes, també incorpora el canvi automàtic DSG de 7 velocitats. Gairebé tots tenen versió ecològica greentec, la qual cosa permet disposar d’un Spaceback amb unes emissions de CO2 des de 99 grs per km i un consum a partir de 3,8 litres als 100 km.

Skoda SpacebackIgual que a la resta dels Skoda, disposa de 3 acabats, Active, Ambition i Elegance i cadascun d’ells es presenta amb un paquet complementari molt interessant. També és interessant la proposta de llançament, que inclou, gratuïtament, 3 anys de garantia i3 anys de manteniment.

Però el que sens dubte crida més l’atenció és el descompte especial per estrenar-lo, que és de 4.000 €, que si els afegim als 1.000 € del Pla PIVE 3, al qual es poden acollir pràcticament totes les motoritzacions, fixen un preu d’accés a l’Skoda Spaceback d’11.800 € en el cas del TSI i de 12.990 en el TDI.

Descobreix tota la nostra oferta de cotxes nous a RACC Venda de Cotxes