Places d’aparcament impossibles: no ets l’únic afectat

Penses que Murphy pensa massa en tu i que ets l’únic que quan –al·leluia!— finalment troba una plaça d’aparcament lliure i pot deixar-hi el cotxe després no pot sortir-ne? Penses que no vas aprofitar adequadament els teus dies d’autoescola i que no tens habilitat suficient per encaixar degudament el teu vehicle entre aquelles maleïdes ratlles?

Segurament no serà un consol, però no estàs sol. El RACC ha participat en un estudi europeu sobre places d’aparcament de 17 països diferents i ha constatat, entre d’altres coses, que mentre que, al llarg del temps, s’han anat fabricant cotxes cada cop més amples i confortables, les places d’aparcament, en molts casos, són les mateixes que fa 40 anys. I, en aquest cas, la mida sí que importa. Ho pots veure aquí.

Els cotxes moderns necessiten places d'aparcament modernes

[youtube=http://youtu.be/i1mC4PDnR4M]

Per aquest motiu el RACC recomana als ajuntaments modificar les ordenances que regulen els aparcaments per adaptar-los a l’ample actual dels vehicles i creu que les places haurien de tenir un mínim de 2,50 m d’ample.

Vols compartir la teva experiència sobre la plaça d’aparcament impossible que sembla que et tingui una mania especial? Fes-ho a través de les nostres xarxes socials.