Opinions dels socis RACC sobre mobilitat i els altres articles més llegits de setembre

Posts més llegits setembre blog RACCDes del RACC us vam preguntar, perquè la vostra opinió és important, quin és el vostre mitjà de transport habitual?, què opinieu dels mitjans de transport?, i del pla de mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona? Les vostres respostes a aquestes preguntes i d’altres, que vam publicar el mes passat en un article, va ser el més llegit de tot el mes.

Aquests són els 5 articles més llegits de setembre al blog:

  1. Moure’s per Barcelona: opinions que cal tenir en compte. Gairebé 3.000 persones vau respondre a l’enquesta del RACC sobre mobilitat, i l’article amb les conclusions tan interessants ha estat el més llegit del mes.
  2. Les millors apps per a running. Si t’agrada córrer, tens un aliat en l’smartphone. Revisem les aplicacions més útils per als que els agrada córrer, per afició o per estar forma.
  3. Pot explotar un cotxe com a les pel·lícules? Afortunadament la vida real no és com a Hollywood. Quines circumstàncies, molt improbables, han de donar-se perquè es produeixi una deflagració o explosió?
  4. Xifres i lletres del RallyRACC. Anècdotes en forma de xifres i lletres que expliquen grans victòries, derrotes i moments històrics del RallyRACC.
  5. Atenció… frens de disc! Quin és l’origen dels frens de disc i com milloren els de tambor, predominants fins aleshores?

No et perdis més els articles del blog! Subscriu-te des d’aquesta pàgina mateix i rep-los a la safata d’entrada. També pots seguir-nos a les xarxes socials.