Més morts a la N-340 a Catalunya mentre el Ministeri de Foment estudia solucions

El mes de setembre de 2015, el RACC va iniciar una campanya de denúncia als mitjans de comunicació i xarxes socials sobre la inadmissible situació a la N-340 al seu pas per Catalunya. Llavors, es va exigir una “solució immediata” per frenar el nombre d’accidents i víctimes mortals en aquesta via.

Avui, un any després d’aquella denúncia, no s’ha concretat cap acció i l’acumulació d’accidents no s’ha detingut:

 • Des de setembre de 2015, nou persones més han perdut la vida en els set accidents mortals registrats en aquesta via a Catalunya.
 • En cinc dels set accidents mortals hi ha un camió involucrat.
 • Entre 2010 i l’actualitat, les víctimes mortals ascendeixen a 95.

Davant l’absència de solucions definitives, el RACC torna a reclamar el desviament urgent a l’AP-7 dels camions que circulen per la N-340 a les comarques de Tarragona, amb una bonificació del 50% en el preu del peatge.

El RACC ha fet públic també un nou anunci que incideix en la falta d’actuació en aquests 12 mesos i anima els ciutadans a sumar-se a la petició a les xarxes socials mitjançant l’etiqueta #N340SenseAccidents.

N340 Prou Accidents nota informativa del RACC

Comentaris
 1. JOAN BOSCH SAMPEDRO

  Molt interesant

 2. Fa més de 30 anys que tinc carnet y que per motius de feina i familiars viatjo per la N 340 i veritablement és una carretera pròpia d’un pais tercermundista .
  Però crec que el RACC s’equivoca amb la estratègia de reclamar que els camions passin per la AP-7 , el que no pot ser és que jo que em veig forçat a viatjar per l’autopista hagi de pagar peatge i a sobre amb els meus impostos el peatge dels camions que d’altra banda aviat colapsarien l’autopista .
  Es per això que penso fer campanya en contra del RACC i de qualsevol que defensi aquesta opció.
  Si el RACC vol reclamar alguna cosa , que raclami la finalització de l’autovia A-7 , que per desidia del gobierno de España i per interessos de abertis , laCaixa , aucat etc… porta anys aturada .
  Aquesta és la veritable solució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *