Manies dels conductors que tots odiem

Diuen que aprens a conduir quan, a més de controlar la mecànica del cotxe i les normes de circulació, ets capaç de preveure les maniobres d’altres conductors. Després d’anys de conduir, molts adopten vicis mentre condueixen. Algunes d’aquestes manies dels consuctors només les perceben els acompanyants del vehicle com, deixar la mà recolzada en el canvi de marxes, conduir amb una sola mà, treure el colze per la finestreta. Altres hàbits o rutines van més enllà i poden convertir-se en molèsties reals per a la resta de conductors. Algunes manies fins i tot comporten risc en la seguretat.

 1. Conductors que circulen sobre la línia entre carrils ocupant dos carrils alhora.
 2. A tota marxa! Hi ha qui vol sortir el primer en el semàfor i va estrenyent el pedal del gas amb el fre de mà posat com si es tractés d’una carrera quan encara està la llum vermella.
 3. Qui mai utilitza els intermitents. Un dels hàbits o manies dels conductors més comú i que a més pot suposar sancions.
 4. Qui es creua dins de la rotonda perquè sempre va pel carril interior.
 5. Qui intenta aparcar en un buit que ja es veu d’entrada que és més petit que el seu cotxe.
 6. El cotxe de darrere quan s’acosta massa a la part posterior del teu cotxe.Cop de cotxe per darrere
 7. L’espavilat que s’estalvia la cua i es fica en l’últim moment. Una de les manies dels consuctors que implica majors perills sobretot en sortides d’autopistes i autovies.
 8. Qui s’inventa noves places d’aparcament i tots li segueixen.Manies dels conductors - Aparcament amb cotxes mal aparcats
 9. Qui fa llums en l’autopista perquè acceleris. Comporta un gran risc.
 10. Qui es queda en doble fila dins de la ciutat sense preocupar-li res més.
 11. Qui va sol. Mai mira els miralls retrovisors en canviar de carril.
 12. Qui no para de canviar-se de carril i genera més embús.Cotxes canviant-se de carril
Comentaris
 1. El no ús dels intermitents.
  Els que a l’autopista o autovia van sempre pel carril del mig o l’esquerre, encara que el dret estigui buit.

 2. Jaume

  Qui en un control de radar t’avança per la dreta mes ràpid que el límit permès, . . el radar fà la foto, ens enganxa atots dos i sembla que siguis tu el infractor per que apareixes en el carril exterior.

 3. agcapella

  … i molts d’altres: Qui no sap per que serveix el carril d’acceleració de incorporació a una autovia o autopista. Qui en un espai per aparcar dos vehicles, el deixa al vell mig no permeten que altre vehicle també aparqui. I d’altres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *